Telefoane accesibile Samsung din seria Galaxy F au fost exclusiv pentru India de când au fost lansate anul trecut. Acum această exclusivitate s-a încheiat. Seria Galaxy F se îndreaptă către alte piețe internaționale începând cu China. Primul telefon care va fi vândut acolo este Galaxy F52 5G, care încă nu a fost anunțat oficial.

Telefoanele din seria Samsung Galaxy F au ajuns pe mai multe piețe din Asia, dar nu în mod oficial. Un afiș oficial pentru Galaxy F52 5G a fost distribuit pe Weibo acum câteva zile de un utilizator Instant Digital. Imaginea arată telefonul în două variante de culoare – alb și negru. De asemenea, dezvăluie că va fi disponibil pentru precomandă începând de joi, 20 mai.

Samsung Galaxy F52 5G cu Snapdragon 750G disponibil în China

Am scris și noi de mai multe ori că Galaxy F52 5G este foarte asemănător cu Samsung Galaxy A52 5G. Sunt mici diferențe, dar aproape insesizabile. Smartphone-ul va avea un ecran LCD FHD+ de 6,57 inch (16,69 centimetri), cu un orificiu în colțul din dreapta sus al ecranului.

Smartphone-ul va avea un procesor Snapdragon 750G și quad-camera la spate cu una principală de 64MP. O cameră selfie de 16MP și o baterie de 4.350mAh cu încărcare rapidă de 25W este la bord. Conform GizmoChina, va avea o mufă audio în partea de jos, așa cum se arată în posterul de pe Weibo.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Weibo este un site chinez lansat în 14 august 2009. Este una dintre cele mai mari platforme social-media din China. În iunie 2020, Weibo a atins 523 milioane de utilizatori activi lunar. Weibo este cuvântul chinezesc pentru „microblog”.[/vc_message]

Am scris mai sus că telefoanele sunt destul de asemănătoare, deși Galaxy A52 5G este mai scump în China. Costă ~3.000 CNY, aproximativ 383€ – în Europa, Galaxy A52 5G are un preț de 430 euro. Samsung Galaxy F52 5G va fi vândut cu 2.000 CNY, echivalentul a 255€.

Telefonul va fi disponibil pentru precomandă din 20 mai. Vânzările efective vor începe în perioada 1 – 3 iunie și vor include diferite cadouri promoționale. Samsung va livra telefonul cu un cântar de baie gratuit pentru primii cumpărători.

Nu este clar dacă Galaxy F52 5G va fi disponibil și în afara Chinei. Dar este un mare pas pentru seria Galaxy F, acesta fiind debutul oficial pe piețele internaționale. Ne amintim ca un astfel de lucru s-a întâmplat, cu ani în urmă, cu seria Galaxy J. Aceasta a fost inițial disponibilă doar în Japonia, apoi a ajuns în toată lumea. Vedeți pe I❤️Samsung ce înseamnă literele din denumirea telefoanelor Samsung!