Galaxy Fit 2, Charger Trio și noi culori pentru Galaxy Buds Live în SUA

514
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat trackerul de fitness Galaxy Fit 2 și încărcătorul Wireless Charger Trio în urmă cu două luni. Acum, compania a început să le vândă în SUA împreună cu două noi variante de culoare ale căștilor Galaxy Buds Live. Cele mai recente căști fără fir ale companiei sunt acum disponibile în Aura Blue și Mystic Red.

Noile variante de culoare Galaxy Buds Live arată foarte atractiv și sunt o completare excelentă pentru gama existentă (Mystic Black, Mystic Bronze și Mystic White). Samsung oferă o varietate de culori celor care doresc să cumpere o nouă pereche de căști fără fir, spre deosebire de Apple, care oferă AirPods și AirPods Pro doar în alb. Varianta Aura Blue a Galaxy Buds Live este disponibilă prin site-ul Samsung cu 169,99 USD. Site-ul Samsung oferă o valoare de schimb de până la 30$ dacă vă returnați căștile cu fir/fără fir existente.

Galaxy Fit 2 și Wireless Charger Trio la prețuri excelente

Samsung Galaxy Fit 2 este disponibil în două culori: negru și stacojiu – Black și Scarlet, conform SamMobile. Ceasul de fitness are un preț de 59,99 USD și este disponibil prin intermediul site-ului web Samsung și B&H Photo. Noul tracker de fitness accesibil de la gigantul tehnologic sud-coreean are un design subțire și ușor și poate dura 15 zile cu o singură încărcare. Are un ecran Super AMOLED de 1,1 inch, accelerometru, giroscop, monitor de ritm cardiac, urmărirea somnului și certificare IP68 pentru rezistența la praf și apă.

Noul încărcător wireless Samsung poate încărca simultan trei dispozitive (două smartphone-uri și un Galaxy Watch). De aici vine și numele său: Wireless Charger Trio. A fost lansat la începutul lunii trecute și are un preț în SUA de 90 USD. Încărcătorul fără fir este certificat Qi și vine în două culori: alb și negru.

Giroscopul este un senzor care oferă informații de orientare cu o precizie mai mare. Cu giroscopul caracteristica camerei Photo Sphere poate indica cât de mult a fost rotit un telefon și în ce direcție. Giroscopul este utilizat de Sky Map Google pentru a spune ce constelație căutați un telefon.

Samsung Wireless Charger Trio este un succesor al Wireless Charger Duo, care a fost lansat în 2018. Wireless Charger Trio suportă încărcare wireless rapidă de 9W și încărcare wireless normală de 5W. Placa de încărcare are un suport magnetic special, care poate încărca un smartwatch și trei lumini LED de stare. O lumină roșie pentru încărcare, roșu intermitent pentru o eroare de încărcare și verde când dispozitivul este complet încărcat.