Galaxy M31s și Galaxy M51, detalii despre camere și programul lansării

680
Sursa Foto: 91mobiles.com

Smartphone-urile Samsung Galaxy M31s și Galaxy M51 sunt de așteptat să își facă debutul global în India. Am mai scris despre aceste telefoane iar acum avem informații cu privire la camere și datele de lansare. Samsung Galaxy M31s se poate lansa încă de săptămâna viitoare, în timp ce Galaxy M51 este așteptat la sfârșitul lunii iunie.

Samsung Galaxy M31s va fi primul care va ajunge pe piață și poate apărea oricând. Între timp, Samsung Galaxy M51 se va lansa la sfârșitul lunii iunie. Sunt șanse pe care Galaxy M51 să fie lansat și mai devreme, dar disponibilitatea telefonului ar putea întârzia până la sfârșitul lunii iunie sau începutul lunii iulie. Din nou, principalul vinovat este COVID-19.

Samsung Galaxy M31s este de așteptat să fie o versiune actualizată a lui Samsung Galaxy M31 de la începutul acestui an. Samsung Galaxy M51 va fi un telefon nou. Samsung nu a mai avut un dispozitiv din seria Galaxy M50 în trecut. În plus, conform 91Mobiles, ambele telefoane vor avea camere quad de 64MP.

Specificații Samsung Galaxy M31s și Galaxy M51

Detaliile referitoare la specificațiile de Samsung Galaxy M31s și Galaxy M51 sunt rare în acest moment. O informație concretă este despre camera principală a celor două smartphone-uri Samsung. Ambele telefoane vor avea patru camere cu una principală de 64MP. Senzorul principal va fi cel mai probabil senzorul Samsung ISOCELL Bright GW1. Probabil va fi un modul spate compus din 64MP + 8MP + 5MP + 5MP și o cameră frontală de 32 megapixeli.

Aceasta înseamnă că fotografiile cu Samsung Galaxy M51 scurse în martie au fost false, deoarece arăta o configurație triple-camera. Atât Galaxy M31s, cât și Galaxy M51 sunt telefoane din gama medie, deci ar trebui să aibă un senzor de amprentă în afișaj, în special modelul mai mare.

Android 10 este a zecea versiune majoră a sistemului de operare mobil Android. A fost lansat pe 3 septembrie 2019. În aprilie 2020, 16,12% dintre dispozitivele Android rulează Android 10, ceea ce îl face a doua cea mai populară versiune Android.

În plus, în urmă cu câteva zile am scris că cele două viitoare modele Samsung vor fi livrate cu stocare de 128GB. Probabil va exista și o opțiune mai mică de 64 GB. În ceea ce privește software-ul, ambele telefoane ar trebui să funcționeze pe Android 10 și One UI 2.0. Ne așteptăm la o baterie de 6.000mAh pe ambele modele. Este posibil ca procesorul Samsung Exynos 9611 să fie la bord. Asta este tot ceea ce știm despre viitoarele smartphone-uri Samsung Galaxy M31s și Samsung Galaxy M51 până acum.