Galaxy Note 10+, stocarea de 256 și 512 GB confirmată din România!

876
Sursa Foto: Samsung.com/ro

Galaxy Note 10+ a fost confirmat accidental de către pagina de asistență Samsung România. Modelul mai mare Galaxy Note 10+ are o memorie internă de 256 GB și 512 GB. Samsung permite deja clienților să-și înregistreze interesul pentru următoarea serie de smartphone-uri Galaxy Note. Până acum compania sud-coreeană nu a menționat numele noii serii, făcând mereu trimitere la noul Galaxy. Acum, însă, au fost descoperite mai multe site-uri oficiale Samsung cu pagini de suport pentru Galaxy Note 10+, cu numărul de model SM-N975F.

Astfel, Samsung confirmă din neatenție informațiile vehiculate până acum. Vor fi două modele, un Galaxy Note 10 și un Galaxy Note 10+. Paginile de asistență nou descoperite pentru Galaxy Note 10+ pot fi văzute la Samsung România, Samsung Slovacia și alte site-uri web europene, conform PhoneArena. Nu dezvăluie prea multe detalii despre viitorul smartphone, dar ne spun că dispozitivul rulează Android 9 Pie, având variante cu spațiu de stocare de 256 GB și 512 GB.

Galaxy Note 10+ cu un ecran Dynamic AMOLED cu rezoluția de 1.440 x 3.040 pixeli

Din punct de vedere al designului, Galaxy Note 10 și Note 10+ nu vor fi foarte diferite. Sunt puțin diferite de Galaxy Note 9, mai ales ca ecran. Ambele modele Note 10 au afișaje aproape fără margini, cu o gaură frontală poziționată central. Cu toate acestea, Note 10+ va fi un telefon superior, așa cum sugerează și numele său. Potrivit zvonurilor Note 10+ folosește un ecran Dynamic AMOLED de 6,8 inch cu o rezoluție de 1.440 x 3.040 pixeli.

Samsung Galaxy Note 10 se presupune că are un ecran Dynamic AMOLED de 6,3 inch cu o rezoluție de 1.080 x 2.280 pixeli. În plus, Galaxy Note 10+ este de așteptat să împacheteze 12 GB de memorie RAM și o baterie de 4.300 mAh, spre deosebire de 8 GB de memorie RAM și o baterie de 3.500 mAh care se presupune că se găsește în Note 10.

Senzorii TOF – Time of Flight sau timpul de zbor. Luminează fața și apoi măsoară durata de timp necesară pentru ca lumina să revină la senzor. Folosind aceste informații, senzorii pot măsura adâncimea și pot crea o hartă 3D a unui mediu, a unei fețe. Camerele ToF pot scana și măsura de la câțiva centimetri până la 40 de metri distanță.

O altă diferență se referă la camerele principale ale noilor telefoane. În timp ce Note 10 ar trebui să aibă triple-camera la spate, Note 10+ ar putea fi dotată cu quad-camera. Camera a patra ar putea include un senzor ToF (Time-of-Flight), similar cu cel aflat pe Samsung Galaxy S10 5G. Acest ToF oferă date suplimentare care ajută la fotografierea portretelor și la conținutul realității augmentate.

Procesoarele Snapdragon 855 Plus și Exynos 9825 vor fi în dotare, în funcție de țară

Atât Note 10, cât și Note 10+ vor avea un procesor Snapdragon 855 Plus, cel puțin în SUA. Europa și România vor primi procesorul Samsung Exynos 9825. Mai mult decât atât, cele două telefoane ar trebui să conțină S Pen-uri îmbunătățite, vor avea rezistență la praf și apă IP68 și suport MicroSD. Interesant este că dispozitivele ar putea fi primele din seria Galaxy Note fără jack-ul standard de 3,5 mm.

Samsung va lansa oficial Note 10 și Note 10+ luna viitoare, pe 7 august. Se așteaptă ca acestea să ajungă la vânzare pe 24 august. Un smartphone Samsung Galaxy Note 10+ 5G va fi lansat la puțin timp după aceea.

Când vine vorba de prețuri, Note 10 ar trebui să fie mai ieftin decât varianta „+”. Desigur, prețurile vor varia în funcție de țară, de operatorii de telefonie mobilă și de magazinele care vor vinde aceste telefoane.