Samsung Galaxy Note 20 are aceeași capacitate a bateriei ca Galaxy S20

676
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Versiunea de bază a modelului Samsung Galaxy Note 20 primește o baterie cu o capacitate de 4.000 mAh. Este aceeași capacitate a bateriei care se află pe Samsung Galaxy S20. Acest lucru era oarecum de așteptat, ultima serie Galaxy Note moștenește multe dintre lucrurile existente pe antecedenta serie Galaxy S. Informațiile provin din surse de încredere citate de GalaxyClub.

La fel ca în cazul seriei Galaxy Note 10, gigantul high-tech sud-coreean va lansa două versiuni ale seriei Note 20. Până în acest moment, în afară de zvonuri, nu se știe prea mult despre noile modele. Pe baza informațiilor primite, acum putem dezvălui cel puțin detalii despre acumulatorul aflat pe „versiunea de bază” Samsung Galaxy Note 20.

Baterii mai mari pe modelele seriei Galaxy Note 20 față de Note 10

Viitorul purtător de S Pen primește o baterie cu așa-numita capacitate nominală tipică de 3.880mAh. Capacitatea este, prin urmare în jur de 4.000mAh, în timp ce bateria poartă numărul de componentă EB-BN980ABY. Acest lucru face ca bateria să fie comparabilă cu cea a modelului Galaxy S20. Este clar că bateria aflată pe Note 20 este mult mai mare decât cea aflată pe Galaxy 10, o baterie de 3.500mAh. Această dezvoltare este în concordanță cu cea a seriei S20. Ne referim la baterii, care au fost toate mai de modelele din seria S20 față de seria Galaxy S10.

Nu știm ce fel de baterie Samsung, ne referim la capacitate, va pune Samsung în Galaxy Note 20+. Poate corespunde bateriei aflată în Galaxy S20+ (4.500mAh). Dar, desigur, sperăm la o versiune mai mare, la fel ca în Galaxy S20 Ultra (5.000mAh). Sperăm la o baterie la nivelul lui Ultra sau chiar mai mare, cu toate acestea, nu sunt încă informații concrete în acest sens.

Numele lunii august vine de la numele primului împărat roman Cezar Augustus. Luna are 31 de zile, pentru că Augustus a dorit ca luna august să aibă tot atâtea zile câte are luna lui Iulius Cezar, luna iulie. Augustus este împăratul cu cea mai lungă domnie din istoria Imperiului Roman.

Deși am scris recent că Samsung a început să lucreze deja la seria Note 20, va dura ceva până la lansare. Aceasta este – ca în cazul dispozitivelor Note anterioare – programată pentru luna august. Așteptarea este să vedem cu aceeași ocazie și pe Samsung Galaxy Fold 2. Rețineți că momentan situația globală este destul de tulbure și puțin nesigură iar acest eveniment este planificat peste câteva luni. Mai pot apărea schimbări de program privind lansarea seriei Note 20 și a lui Galaxy Fold 2.