Galaxy Note 8 și Galaxy A80 primesc patch-ul de securitate din noiembrie

706
Sursa Foto: hdblog.it

Distribuția patch-urilor de securitate din noiembrie de către Samsung pare să meargă fără probleme. Dintre ultimele smartphone-uri care au primit actualizarea amintim aici în mod special pe Galaxy Note 8. Alături de încă excelentul Note 8, lansat la sfârșitul verii lui 2017, a mai primit patch-ul de securitate pe noiembrie și Samsung Galaxy A80. Acesta este primul telefon cu o cameră culisantă și rotativă a companiei Samsung, telefon care nu a convins foarte mult.

Actualizarea a debutat pentru Note 8 în Panama, în timp ce A80 a primit o actualizare similară în Thailanda. Versiunea software pentru actualizarea lui Galaxy Note 8 este N950FXXS8DSK1, în timp ce pentru Galaxy A80 este A805FXXS3ASK3. Actualizarea se va extinde în următoarea perioadă în mai multe țări, inclusiv în Europa.

Note 8 și Galaxy A80 nu primesc noi caracteristici

Samsung nu a inclus nici o caracteristică nouă sau modificări majore în aceste actualizări. Este doar corecția de securitate din noiembrie. Pentru Galaxy Note 8 este normal, deoarece este pe piață de mai bine de doi ani. A primit în acest timp și două actualizări ale versiunii Google Android. Vedeți review-ul nostru din iLoveSamsung pentru Note 8!

Samsung Galaxy A80, pe de altă parte, a fost lansat în urmă cu doar câteva luni. Galaxy A80 dar a primit, de asemenea, actualizări software de bază de la lansarea din vară. Galaxy va câștiga o nouă funcționalitate când va fi actualizat cu Android 10. Momentan nu există o dată aproximativă când actualizarea cu Android 10 va ajunge pe Galaxy A80 și alte dispozitive Galaxy.

Pe lângă actualizarea de securitate, aproximativ identică pentru ambele telefoane, Samsung a inclus doar rezolvarea a 39 de vulnerabilități găsite în software-ul Samsung. Nu sunt, conform informațiilor, vulnerabilități majore doar unele corecții pentru probleme mai mici.

OTA – Over-the-Air, se referă la diferite metode de distribuire a unui nou software/firmware. O caracteristică importantă a OTA este faptul că o singură locație centrală poate trimite o actualizare pentru toți utilizatorii. Aceștia nu pot să refuze sau să modifice această actualizare.

Lansarea acestei actualizări de securitate poate fi disponibilă și în România în zilele următoare, va fi făcută prin intermediul OTA pe telefoanele Galaxy Note 8 și Galaxy A80. Proprietarii acestora pot descărca cea mai recentă actualizare pe telefonul lor prin Actualizare software din aplicația Setări, atingând opțiunea Descărcare și instalare.