Acasă Stiri Galaxy Note 9 primește actualizarea de securitate din iunie și One UI...

Galaxy Note 9 primește actualizarea de securitate din iunie și One UI 2.1

Ne așteptam deja și acum am început să primim actualizarea la One UI 2.1 pentru Samsung Galaxy Note 9. Aceasta vine în același timp cu patch-ul de securitate pe luna iunie. Smartwatch-ul Samsung a început deja să primească actualizarea în mai multe țări din Europa, printre care Germania și Olanda.

Galaxy Note 9 a început să fie testat cu interfața One UI 2.1 de câteva săptămâni, dar acest lucru se limita la piața coreeană. Acum, gigantul tech a pus software-ul la dispoziția pieței europene ca parte a corecției de securitate din iunie 2020.

O vreme au fost informații controversate dacă Note 9 și seria Galaxy S9 vor primi actualizarea la One UI 2.1. Apoi a devenit clar că Samsung își va îmbunătăți modelele de top din 2018 – Galaxy S9 și Galaxy Note 9 – la One UI 2.1. În urmă cu puțin timp a început actualizarea pentru seria Galaxy S9 iar acum o primește și Galaxy Note 9, conform GalaxyClub.

Probabil trio-ul de telefoane emblematice din 2018 se va alătura seriilor Galaxy S20, Galaxy Note 10 și Galaxy S10 pentru a primi actualizarea One UI 2.5. Cel mai probabil după ce aceasta va debuta cu seria Galaxy Note 20 mai târziu în luna august.

Actualizarea One UI 2.1 pe Note 9 ocupă un spațiu de memorie de 1.250 MB

O actualizare de peste 1.250 MB aduce versiunea de firmware N960FXXU5ETF5 la Samsung Galaxy Note 9. Cu aceasta veți obține și patch-ul de securitate din luna iunie. Acesta include îmbunătățiri pentru securitatea modului DeX, pentru Secure Folder și pentru ecranul de pornire al interfeței One UI.

Mai interesante sunt noile caracteristici pe care le aduce interfața Samsung One UI 2.1. Vedem funcțiile  Quick Share și Music Share, o tastatură îmbunătățită – inclusiv acțiuni de anulare și reîncărcare, integrare Samsung Pass și multe altele – și o funcție actualizată AR Emoji. Vedeți pe iLoveSamsung cum să folosiți Music Share pe seria Galaxy S20. În galerie veți găsi decuparea rapidă și opțiunea de a grupa fotografii similare pentru ca albumele dvs. să fie mai organizate. De asemenea, obțineți opțiunea de a căuta înregistrări după dată sau locație.

Music Share este o caracteristică care vă permite să redați muzică pe boxele Bluetooth. Nu trebuie să vă configurați telefoanele cu boxele Bluetooth! Telefoanele din seria Galaxy S20 cu Share Music acționează ca un canal de conectare a difuzoarelor.

One UI 2.1 pe Note 9 aduce multe îmbunătățiri și pentru camere

Există, de asemenea, lucruri noi de experimentat în zona camerelor. Samsung Galaxy Note 9 primește modul de înregistrare Single și modul video Professional. Vedeți review-ul nostru pentru acest excelent smartphone Samsung. În plus, primiți noile filtre, My Selfie și zona AR, iar Night Mode este îmbunătățit. Toate aceste lucruri și-au făcut debutul în seria Galaxy S20 la începutul acestui an. Acum cea mai mare parte dintre ele au migrat la modelele de top de acum doi ani.

Acum puteți instala One UI 2.1 direct prin OTA dacă aveți un Galaxy Note 9 liber de rețea în țările de care am scris mai sus. În perioada următoare se va extinde peste tot în Europa, inițial la smartphone-urile libere de rețea și apoi la cele blocate în rețelele mobile. Când actualizarea va fi disponibilă veți primi o notificare că o puteți descărca. Puteți verifica prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Stiri

Millie Bobby Brown și BTS promovează noul Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de foarte puțin timp și deja suscită interes, nu numai din partea fanilor Samsung. Pentru...

Galaxy A42 5G ar putea veni cu procesorul Snapdragon 750G

Samsung a prezentat recent noul său smartphone 5G destinat segmentului de gamă medie cu Galaxy A42 5G. Cu toate acestea, compania nu...

Samsung Galaxy Tab Active 3: au apărut prețul și data lansării

În urmă cu mai bine de un an, Samsung a lansat Galaxy Tab Active Pro - o tabletă robustă cu un ecran...

Samsung a început lucrul la Android 11 pentru mai multe telefoane

Potrivit mai multor informații, dezvoltarea Android 11 a început pentru mai multe smartphone-uri premium de la Samsung. Aceste informații provin de la...

Diferențele dintre Exynos 1000 și Snapdragon 875 vor fi foarte mici

Cip-setul Exynos 990 care alimentează seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 a provocat multe controverse în acest an. Așa cum a...

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...