Acasă Stiri Galaxy Note 9 primește actualizarea de securitate din iunie și One UI...

Galaxy Note 9 primește actualizarea de securitate din iunie și One UI 2.1

Ne așteptam deja și acum am început să primim actualizarea la One UI 2.1 pentru Samsung Galaxy Note 9. Aceasta vine în același timp cu patch-ul de securitate pe luna iunie. Smartwatch-ul Samsung a început deja să primească actualizarea în mai multe țări din Europa, printre care Germania și Olanda.

Galaxy Note 9 a început să fie testat cu interfața One UI 2.1 de câteva săptămâni, dar acest lucru se limita la piața coreeană. Acum, gigantul tech a pus software-ul la dispoziția pieței europene ca parte a corecției de securitate din iunie 2020.

O vreme au fost informații controversate dacă Note 9 și seria Galaxy S9 vor primi actualizarea la One UI 2.1. Apoi a devenit clar că Samsung își va îmbunătăți modelele de top din 2018 – Galaxy S9 și Galaxy Note 9 – la One UI 2.1. În urmă cu puțin timp a început actualizarea pentru seria Galaxy S9 iar acum o primește și Galaxy Note 9, conform GalaxyClub.

Probabil trio-ul de telefoane emblematice din 2018 se va alătura seriilor Galaxy S20, Galaxy Note 10 și Galaxy S10 pentru a primi actualizarea One UI 2.5. Cel mai probabil după ce aceasta va debuta cu seria Galaxy Note 20 mai târziu în luna august.

Actualizarea One UI 2.1 pe Note 9 ocupă un spațiu de memorie de 1.250 MB

O actualizare de peste 1.250 MB aduce versiunea de firmware N960FXXU5ETF5 la Samsung Galaxy Note 9. Cu aceasta veți obține și patch-ul de securitate din luna iunie. Acesta include îmbunătățiri pentru securitatea modului DeX, pentru Secure Folder și pentru ecranul de pornire al interfeței One UI.

Mai interesante sunt noile caracteristici pe care le aduce interfața Samsung One UI 2.1. Vedem funcțiile  Quick Share și Music Share, o tastatură îmbunătățită – inclusiv acțiuni de anulare și reîncărcare, integrare Samsung Pass și multe altele – și o funcție actualizată AR Emoji. Vedeți pe iLoveSamsung cum să folosiți Music Share pe seria Galaxy S20. În galerie veți găsi decuparea rapidă și opțiunea de a grupa fotografii similare pentru ca albumele dvs. să fie mai organizate. De asemenea, obțineți opțiunea de a căuta înregistrări după dată sau locație.

Music Share este o caracteristică care vă permite să redați muzică pe boxele Bluetooth. Nu trebuie să vă configurați telefoanele cu boxele Bluetooth! Telefoanele din seria Galaxy S20 cu Share Music acționează ca un canal de conectare a difuzoarelor.

One UI 2.1 pe Note 9 aduce multe îmbunătățiri și pentru camere

Există, de asemenea, lucruri noi de experimentat în zona camerelor. Samsung Galaxy Note 9 primește modul de înregistrare Single și modul video Professional. Vedeți review-ul nostru pentru acest excelent smartphone Samsung. În plus, primiți noile filtre, My Selfie și zona AR, iar Night Mode este îmbunătățit. Toate aceste lucruri și-au făcut debutul în seria Galaxy S20 la începutul acestui an. Acum cea mai mare parte dintre ele au migrat la modelele de top de acum doi ani.

Acum puteți instala One UI 2.1 direct prin OTA dacă aveți un Galaxy Note 9 liber de rețea în țările de care am scris mai sus. În perioada următoare se va extinde peste tot în Europa, inițial la smartphone-urile libere de rețea și apoi la cele blocate în rețelele mobile. Când actualizarea va fi disponibilă veți primi o notificare că o puteți descărca. Puteți verifica prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...