„Oferă Galaxy celor pe care îi iubești”: o promoție specială în Italia!

570
Ofera Galaxy celor pe care ii iubesti o promotie speciala in Italia
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Italia a anunțat lansarea unei promoției exclusive pentru cei pe care îi iubiți. Aceasta vă permite să le faceți sezonul de vacanță mai frumos, mai tehnologic și mai conectat, la un preț special. Promoția a început în 5 decembrie și durează până pe 25 decembrie. “Regala Galaxy a chi ami – Oferă Galaxy celor pe care îi iubești”. Până pe 25 decembrie puteți obține un voucher de până la 100 EUR pentru achiziționarea produselor selectate din seria Galaxy.

De fapt, prin conectarea la site-ul Samsung.com sau prin accesarea aplicației Samsung Members – (members.samsung.it/) va fi posibil să obțineți un voucher de până la 100€ la achiziționarea unor produse selectate din seria Galaxy. Puteți achiziționa inclusiv smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente și căști wireless.

Pentru a profita de voucher, pur și simplu introduceți codul alfanumeric înainte de a finaliza achiziția pe magazinul online Samsung.com sau prezentați codul de bare în format hârtie sau direct de pe ecranul dispozitivului dvs. în magazinele fizice, unde cei 100 de euro vor fi scăzuți imediat din suma totală în numerar. Promoția este valabilă atât pe magazinul online Samsung.com, cât și în magazinele de electronice de consum participante.

Un voucher pentru a vă oferi smartphone-ul potrivit stilului dvs. de viață

Printre produsele selectate pentru această promoție exclusive este și smartphone-ului Samsung Galaxy S20 FE. Este disponibil atât în ​​versiune 4G cât și 5G, iar la cumpărarea lui obțineți un voucher egal cu 100€. Cu Galaxy S20 FE, Samsung a combinat un design foarte rafinat, un display Infinity-O Super AMOLED de 6,5 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Smartphone-ul are triple-camera la spate, procesor avansat, baterie de 4.500mAh cu încărcare rapidă și memorie internă extensibilă. Pentru a reflecta gustul personal, Galaxy S20 FE este disponibil în șase culori vibrante pentru a se potrivi fiecărui stil, aspect și personalitate. Puteți alege dintre Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White.

Cu aproximativ 60 de milioane de locuitori, Italia este al treilea cel mai populat stat membru al Uniunii Europene. Italia are o enclavă teritorială în Elveția (Campione) și o exclavă maritimă în apele tunisiene (Lampedusa).

Voucherul va fi egal cu 100€  și pentru cei care aleg sa cumpere un smartphone proiectat pentru productivitatea și creativitate. Pentru această promoție au fost selectate modelele Galaxy Note 20 Ultra și Galaxy Note 20 (ambele în versiuni 4G și 5G).

Galaxy Note 20 Ultra 5G este alegerea perfectă pentru oricine caută cel mai înalt nivel de putere și productivitate. Un smartphone capabil să-și maximizeze performanțele pentru muncă și jocuri, pentru a face mai mult, oriunde și oricând. Datorită funcțiilor avansate ale S Pen-ului, parteneriatului cu Microsoft și procesorului avansat, Galaxy Note20 Ultra 5G  este proiectat să funcționeze ca un computer și să permită utilizatorilor să se joace ca un profesionist.

Un voucher conceput pentru cei care caută productivitate și creativitate

Voucherul va avea în schimb o valoare de 50€ pentru cei care cumpără o tabletă Galaxy S7 sau Galaxy S7+. Cele două tablete combină capacitatea unui PC, flexibilitatea unei tablete și conectivitatea unui smartphone. Concepute pentru a maximiza productivitatea și creativitatea, Galaxy Tab S7 și S7+ permit descărcări rapide și streaming fără întârzieri datorită conectivității 5G. Procesorul puternic și inovatorul S Pen îmbunătățesc productivitatea și divertismentul este garantat de afișajul captivant cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Un voucher și pentru iubitorii de dispozitive Galaxy portabile

În cele din urmă, pentru iubitorii de articole portabile, voucherul va avea o  valoare de 20 de euro. Este primit dacă achiziționați un Galaxy Watch 3 sau căștile Galaxy Buds Live.

Galaxy Watch 3 prezintă rama rotativă care combină designul cu funcționalitatea. De fapt, cu o simplă rotație a ramei, puteți trece cu ușurință de la un widget la altul, puteți deschide aplicații și puteți naviga prin notificări. Smartwatch-ul inovator oferă noi experiențe în monitorizarea sănătății. De la efectuarea analizei cu feedback în timp real la rapoartele post-antrenament până la monitorizarea somnului și măsurarea SpO2.

În plus, compatibilitatea perfectă între Galaxy Watch 3 și alte dispozitive Galaxy amplifică experiența mobilă. Puteți seta opțiuni de răspuns automat pentru mesaje și imagini și puteți vizualiza cu ușurință emoticoanele și fotografiile chiar de la încheietura mâinii.

Căștile Galaxy Buds Live au un design ergonomic care se conformează formei urechii, făcându-le confortabile pentru purtare toată ziua. Samsung a reconfigurat designul tradițional al căștilor, aranjând componentele interne pe orizontală, nu pe verticală. În acest fel, căștile nu ies din urechi, oferind un aspect mai natural. Combinând experiența audio AKG cu inovația hardware Samsung, Galaxy Buds Live oferă o experiență audio cu adevărat captivantă. Acestea sunt echipate cu trei microfoane și accelerometru, se adaptează vocii și are anularea activă a zgomotului (ANC).

Pentru a profita de promoție și pentru a cunoaște termenii și condițiile acesteia, puteți consulta pagina dedicată: https://www.samsung.com/it/offer/regalagalaxyachiami/.

Această știre se adresează în special cititorilor noștri din Italia. Avem foarte mulți acolo și le mulțumim pe această cale. Poate le face sărbătorile mai bune.