Galaxy S10 poate avea 12 GB RAM, dar numai modelul 5G

814

Conform ultimelor informații Galaxy S10 va avea o memorie RAM de 12 GB, dar numai pentru modelul 5G. GF Securities a trimis un memoriu unor clienți de ai săi care cuprinde un tabel unde apar informații despre cantitatea de memorie pe viitoarele telefoane mobile. În acest tabel apar inclusiv Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Potrivit acestei note de analiză a GF Securities, preluată de SlashLeaks, Huawei și Samsung ar putea lansa primele 2 smartphone-uri cu mai mult de 10 GB de memorie RAM în lunile următoare. Potrivit PhoneArena, scurgerile dezvăluie configurațiile complete ale celor două game din punct de vedere RAM.

GF Securities prezice telefoane 5G cu memorie RAM de 12 GB în 2019

Samsung Galaxy S10 ar putea fi primul smartphone echipat cu 12 GB de memorie RAM, conform firmei GF Securities. Dispozitivele cu 8 GB RAM au început deja să apară pe piață, Xiaomi a lansat deja două smartphone-uri cu 10 GB de RAM. Samsung și Huawei se pregătesc să se mute memoria RAM la 12 GB, până la începutul anului 2019. Apple iPhone XS Max, cel mai puternic smartphone al companiei americane, are 4 GB de RAM.

Normal, nu toate modelele Samsung de Galaxy S10 ar beneficia de 12 GB de memorie RAM. Conform GF Securities numai modelul Galaxy S10+ compatibil cu 5G ar fi echipat cu 12 GB de RAM. Potrivit scurgerilor de informații anterioare, acest model ar fi, de asemenea, prevăzut cu triple-camera la spate pentru fotografii, o cameră dublă frontal și un ecran de 6,44 inch AMOLED.

Xiaomi este cuvântul chinezesc pentru „mei”. Este o companie chineză, fondată în 2010, producătoare de electronice, în special telefoane mobile. În octombrie 2014, Xiaomi a devenit al treilea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, cu o cotă de piață de 5,6%, după Samsung și Apple.

Potrivit GF Securities, Galaxy S10, modelul fără 5G ar trebui să aibă doar 8 GB de RAM, cum are Galaxy Note 9. S10 cel mai mic model va avea 4 GB de RAM iar Galaxy S10 mijlociu 6 GB de memorie RAM. Acest Samsung Galaxy S10 mai mic ar trebui să vină cu 64 GB de stocare și un singur senzor foto.

Nu sunt menționate prețuri la viitoarele S10 în această notă trimisă de GF Securities. Ne așteptăm ca cel mai performant dintre modelele Galaxy S10 să aibă un preț de cel puțin 1.300 de dolari.