Seriile Galaxy S10 și Note 10 încep să primească actualizarea One UI 2.5

750
Sursa Foto: androidcentral.com

Seria Samsung Galaxy S20 și Galaxy Z Flip au primit actualizarea la interfața One UI 2.5 luna trecută. Acum One UI 2.5 a început să fie lansată pe telefoanele Samsung Galaxy S10 și Note 10. Acesta aduce  mai multe funcții noi din seria Galaxy Note 20, inclusiv Wireless DeX și un mod Pro Video îmbunătățit. Cel mai recent patch de securitate Android din septembrie 2020 este inclus.

Samsung a început lansarea actualizării One UI 2.5 la seria Galaxy S20 luna trecută. Cu această ocazie a adus mai multe funcții noi la trio-ul emblematic Galaxy S20 de la seria Galaxy Note 20. Gigantul tech a început acum să împingă actualizarea One UI 2.5 către telefoanele sale mai vechi din seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10.

One UI 2.5 aduce Wireless DeX și un mod Pro Video îmbunătățit

Actualizarea One UI 2.5 se lansează în prezent la variantele internaționale ale modelelor și seria Galaxy S10 și Note 10. Acestea sunt Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10+ 5G și Galaxy Note 10 Lite.

Pentru modele Galaxy Note 10 și Note 10+ cu procesor Exynos, versiunea software N97xFXXU6DTH7 este disponibilă deja în Germania. Versiunile de firmware  G970FXXU8DTH7, G973FXXU8DTH7 și G975FXXU8DTH7 sunt disponibile în Germania pentru Galaxy S10e, S10 și respectiv Galaxy S10+.

Conform colegilor noștri de la Android Central, noua actualizare aduce Wireless DeX și un mod Pro Video îmbunătățit. Mai sunt disponibile un suport pentru autocolante Bitmoji pe Always On Display, capacitatea de a căuta videoclipuri YouTube în aplicația de tastatură Samsung, o modalitate mai ușoară de a partaja acreditări Wi-Fi, pre-configurare pentru mesaje SOS și alte câteva îmbunătățiri. Vedeți pe iLoveSamsung cum să trimiteți mesajele SOS (text, poze, audio și GPS) pe telefoanele Samsung Galaxy.

SOS  „Save our Soul”este semnalul internațional de primejdie în codul Morse, trei puncte, trei linii, trei puncte (• • • – – – • • •). Acest semnal de primejdie a fost adoptat de guvernul german în aprilie 1905. Apoi a devenit standard mondial la data de 1 iulie 1908.

Actualizarea se lansează în prezent pentru utilizatori doar în unele țări din Europa. Ne așteptăm ca aceasta să se extindă pe mai multe piețe în următoarele zile și să apară și în România. Odată ce actualizarea devine disponibilă pentru telefonul dvs., ar trebui să primiți o notificare prin care vă solicită să o descărcați și să o instalați. Alternativ, puteți căuta actualizarea manual accesând Setări > Actualizare software > Descărcați și instalați pe telefon.

Seriile Samsung Galaxy Note 9 și Galaxy S9 sunt, de asemenea, așteptate să primească în curând actualizarea One UI 2.5.