Galaxy S10+ Olympic Games Edition lansat cu Galaxy Buds gratuit în Japonia

1001
Sursa Foto: via SamMobile.com

În așteptarea Jocurilor Olimpice de Vară 2020, Samsung lansează o ediție Galaxy S10+ Olympic Games în Japonia. Smartphone-ul Samsung este lansat exclusiv prin intermediul operatorului local de telefonie mobilă NTT DoCoMo. Galaxy S10+ Olympic Games Edition este o variantă ediție limitată, cu un stoc de 10.000 de unități.

Despre această lansare s-a știut de câteva luni, dar acum purtătorul de cuvânt al operatorului japonez a anunțat data lansării. Galaxy S10+ Olympic Games Edition va fi disponibil oficial pentru precomenzi și pentru potențialii cumpărători din 24 iulie. Smartphone-ul va ajunge aproape imediat în posesia clienților, câteva zile mai târziu pe 26 iulie.

Galaxy S10+ Olympic Games Edition cu căștile Galaxy Buds gratuite

Galaxy S10+ Olimpice Edition costă 114.696 yeni, echivalentul a aproximativ 1.062 dolari. Acesta vine numai în opțiunea Prism White. Smartphone-ul mai include și logo-ul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 pe panoul din spate, precum și o temă personalizată. Acesta va fi livrat într-o cutie specială de vânzare cu amănuntul, care conține și o pereche de Galaxy Buds cu logo-ul Jocurilor Olimpice.

Telefonul se vinde cu un an înainte de începerea următoarelor jocuri olimpice de vară Tokyo din iulie 2020. Poate că aceasta ar fi fost o ofertă mult mai atrăgătoare dacă telefonul ar fi fost planificat pentru lansare mai aproape de Jocurile Olimpice. Având în vedere că este un dispozitiv limitat la 10.000 de bucăți, probabil că va vinde destul de repede. În general Samsung Galaxy S10+ se vinde foarte bine pe toate piețele.

Deviza Jocurilor Olimpice este: Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! Sunt cuvintele lui Pierre de Coubertin pedagog și istoric francez, fondatorul Comitetului Internațional Olimpic și părintele Jocurilor Olimpice moderne. Jocurile Olimpice au fost reluate în 1886 iar Coubertin a avut un rol esențial în organizarea lor.

Poate Samsung va lansa și o ediție Galaxy Note 10 sau Galaxy S11 Olympic Edition anul viitor, dar nu am auzit nimic despre acest lucru până acum. Este posibil acest lucru pentru că Samsung este partener oficial olimpic de peste două decenii, iar parteneriatul a fost extins pentru încă 10 ani în decembrie anul trecut.

De-a lungul ultimului deceniu, Samsung a lansat o serie de alte telefoane pilot pentru Jocurile Olimpice. A lansat pe Samsung Galaxy S3 pentru Jocurile Olimpice de la Londra 2012, iar la Jocurile Olimpice de vară de la Rio 2016 a lansat pe Samsung Galaxy S7 în ediție olimpică.