Seria Galaxy S20 ar putea fi actualizată în curând la One UI 2.5

623
Sursa Foto: via dealntech.com

Samsung a reînnoit interfața sa TouchWiz după ce a lansat One UI 1.0 bazată pe Android 9 Pie. La scurt timp după lansarea sistemului de operare Android 10, telefoanele din seria Galaxy S20 au venit cu noua interfață One UI 2.0. Față de TouchWiz noua interfață Samsung este mult mai avansată și utilizatorii simt cu adevărat ce înseamnă interacțiunea cu smartphone-ul. Acum urmează One UI 2.5 pentru seria Galaxy S20.

Dacă luăm în considerare cele mai recente informații, Samsung ar putea lansa în curând o actualizare la interfață pentru telefoanele din seria Galaxy S20. Samsung Galaxy S10 a venit cu One UI 1.1 din cutie, în loc de One UI 1.0. Mai mult, nu a primit niciodată actualizarea la One UI 1.5. În schimb, Galaxy S10 a primit o actualizare One UI 2.0 dar, doar cu unele caracteristici primite de Galaxy Note 10 cu One UI 1.5. Mergând pe această idee ar trebui să ne așteptăm ca Galaxy S20 să treacă la One UI 3.0 în loc One UI 2.5. Se pare că nu va fi cazul.

One UI 2.5 testată pentru Galaxy Z Flip și Galaxy S20

Conform ultimelor postări pe Twitter de la Ice Universe și Max Weinbach, seria Galaxy S20 va primi actualizarea One UI 2.5. Acest lucru se va întâmpla după lansarea seriei Galaxy Note 20, care urmează să apară pe 5 august 2020. Conform lui Max Weinbach, Samsung a început deja să testeze One UI 2.5 pentru Galaxy Z Flip și Galaxy S20.

Potrivit AndroidHeadlines, noua interfață ar trebui să aducă îmbunătățiri mai multe și mai subtile la One UI 2.1. Mai mult decât atât, Samsung este de așteptat să aducă în sfârșit suportul de gestiune pentru navigarea Google UI pentru lansatorii terți cu One UI 2.5. De asemenea, Samsung a introdus mai multe caracteristici ale camerei cu One UI 2.1. Single Take fiind una dintre cele mai importante.

Dacă nu știți, Single Take vă permite să capturați patru videoclipuri și zece fotografii folosind configurația camerei din spate. Avantajul acestui lucru este că obțineți o imagine ultra-largă, o imagine Live Focus, o fotografie cu unghi larg și clipuri video de 15 secunde. La modul Pro-Video ne așteptăm ca noua interfață One UI să aducă mai multe îmbunătățiri.

Cu Pro-Video Mode puteți ajusta manual diferite caracteristici ale camerei. Puteți regla expunerea, viteza obturatorului, ISO și altele la înregistrarea video în modul Pro. Inițial această caracteristică a fost limitată doar la fotografii.

Actualizarea seriei Galaxy S20 după 5 august

Fără îndoială, One UI 2.5 va debuta cu Note 20 și Fold 2, când vor fi lansate în luna august. Mai mult, odată ce Galaxy Note 20 va intra pe piață, vom primi și actualizarea la noua interfață pentru seria Galaxy S20. Nu știm dacă această actualizare va ajunge și la seria Galaxy Note 10.

Actualizarea, ca întotdeauna, va fi trimisă prin OTA în mod eșalonat. În sensul că inițial anumite țări vor primi actualizarea, apoi se va extinde spre mai multe regiuni. Deocamdată nu se știe prea multe despre One UI 2.5. Va trebui să așteptăm Galaxy Unpacked pentru a afla mai multe despre caracteristicile oficiale ale One UI 2.5.