Galaxy S20 FE primește actualizarea de securitate din noiembrie 2021

421
Galaxy S20 FE primeste actualizarea de securitate din noiembrie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Săptămâna trecută, Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru versiunea Snapdragon a modelului Galaxy S20 FE. Ieri, compania a început să lanseze actualizarea pentru varianta cu procesor Exynos 990 a smartphone-ului. Noul patch de securitate nu a fost încă lansat pentru Galaxy S20 FE 5G.

Samsung a lansat seria Galaxy S20 FE în a doua jumătate a anului 2020. Dispozitivele din această serie vin au fost lansate cu Android 10 și interfața Samsung One UI 2.5. Telefonul a primit actualizarea la Android 11 și interfața One UI 3.0 la începutul acestui an și rulează în prezent cu interfața One UI 3.1. Următoarea mare actualizare, conform SamMobile, va fi la Android 12 și One UI 4.0.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din noiembrie disponibilă pe Galaxy S20 FE și în România

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S20 FE (SM-G780F) vine cu versiunea de firmware G780FXXS7CUI5. Noua actualizare este disponibilă în prezent pe diverse piețe asiatice și europene. Actualizarea modelului Fan Editon este disponibilă și în România. Primesc noul firmware și utilizatorii din Albania, Austria, Bulgaria, Țările din Caucaz, Germania, Indonezia, Irlanda, Italia, Țările nordice și Portugalia. Mai sunt pe listă Slovacia, Slovenia, Europa de Sud-Est, Elveția, Țările Baltice, Republica Cehă, Olanda, UK, Ucraina și Uzbekistan.

Noul software include corecția de securitate din noiembrie 2021 care remediază zeci de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Deși nu avem jurnalul de modificări pentru actualizare, ar putea include și remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Apple iPhone 12 Mini și Samsung Galaxy S20 FE!

Uzbekistan are o populatie de ~35 milioane locuitori și capitala la Taşkent. Aproximativ 65% din populație are sub 30 de ani! Pe lângă Liechtenstein, Uzbekistanul este o țară fără ieșire la mare care este înconjurată doar de țări fără ieșire la mare.

După cum se întâmplă de obicei, va dura poate o săptămână sau mai mult pentru ca actualizarea să ajungă la toată lumea. După lansarea de către Samsung, mai depinde apoi și de operatorii de telefonie mobile din fiecare țară ca actualizarea să ajungă la aceste telefoane.

Dacă sunteți utilizator Galaxy S20 FE în țările menționate mai sus, trebuie să primiți o notificare că a ajuns actualizarea. De asemenea, puteți verifica noua actualizare a software-ului navigând la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcare și instalare.