Galaxy S21 FE primește actualizarea de securitate din septembrie

214
Galaxy S21 FE primeste actualizarea de securitate din septembrie
Sursa foto: via galaxyclub.nl

Samsung continuă să lanseze actualizarea de securitate din septembrie pe tot mai multe din telefoanele sale compatibile. Următorul telefon Samsung care primește actualizarea din septembrie este Galaxy S21 FE. Este a treia actualizare pentru acest telefon în mai mult de o lună – dar asta nu face actualizarea de astăzi mai interesantă.

Deși până la actualizarea majoră la Android 14 și One UI 6 va mai dura ceva timp, o actualizare după alta se lansează pentru Galaxy S21 FE. Patch-ul din august a sosit în urmă cu o lună. Cu mai puțin de două săptămâni în urmă Samsung a lansat o „actualizare intermediară” fără un nou patch. Și acum sosește patch-ul din septembrie.

Patch-ul de securitate din septembrie lansat pentru Galaxy S21 FE

Noua actualizare pentru Samsung Galaxy S21 FE are versiunea de firmware G990BXXS6EWI1 și cântărește puțin sub 250 MB. Actualizarea nu face mare lucru, după cum confirmă lista de modificări, conform GalaxyClub. Desigur, patch-ul din septembrie va fi instalat. Acest lucru este chiar surprinzător de relevant pentru Galaxy S21 FE, deoarece un punct slab important în securitatea software-ului procesorului Snapdragon este închis.

În plus, există mai multe îmbunătățiri ale interfeței One UI a Samsung și ale aplicațiilor asociate acesteia. Tastatura Samsung, lansatorul One UI Home, Meteo, Mesaje, Dual Messenger și Sugestii inteligente sunt îmbunătățite. Vedeți pe I❤️Samsung ce face și cine primește actualizarea de securitate din septembrie 2023!

Samsung Weather este o aplicație meteo încorporată care vine preinstalată pe smartphone-urile, tabletele și ceasurile inteligente Samsung. Aplicația Samsung își datele meteo de la AccuWeather, liderul global în informații despre vreme.

Acum puteți instala actualizarea din septembrie pe Galaxy S21 FE liber de rețea din mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Așteptați notificarea automată sau verificați manual dacă o puteți descărca deja pe dispozitivul dvs. Pentru asta mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Tot în contextual acestui articol trebuie să amintim și de urmașul lui Galaxy S21 Fan Edition. Samsung Galaxy S23 FE este foarte aproape de lansare, potrivit tuturor informațiilor, mai puțin din partea Samsung, telefonul va fi lansat luna aceasta. Are deja primite aproape toate certificările, se știe torul despre el, mai rămâne să primească botezul pieței.