Samsung va lansa seriile Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 pe 9 februarie

239
Se pare ca Samsung lanseaza seria Galaxy S22 și Tab S8 pe 9 februarie
Sursa Foto: phonearena.com

Seria Samsung Galaxy S22 este la doar câteva săptămâni distanță de anunțul său. Sunt tot mai multe informații care sugerează că noua serie Samsung nu va avea întârziere, chiar dacă inițial se specula acest lucru din cauza procesorului Exynos 2200. O mică modificare în programul lansării există totuși. Seria Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 vor fi lansate pe 9 februarie, față de 8 februarie.

Potrivit lui Ice Universe, via PhoneArena, noua serie emblematică va fi lansată pe 9 februarie. Tipsterul spune că este 100% sigur acest lucru. Totuși, până la confirmarea oficială Samsung nu băgăm mâna în foc pentru această dată. Ice Universe afirmă că Samsung va anunța concomitent seria seria Galaxy S22 și Galaxy Tab S8. Evenimentul se presupune că va avea loc la ora 23:00, ora Beijingului, care este ora 17:00 în România. Nu există nicio confirmare de la Samsung privind data și ora, nici dacă evenimentul va include un public sau va fi transmis doar online.

Seriile Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 – tot ce are mai bun Samsung

Seriile Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 vor fi vedetele incontestabile ale companiei Samsung din acest an. Se așteaptă ca Samsung să dezvăluie trei noi telefoane Galaxy S22. Acestea ar trebui să fie Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Acesta din urmă este cel mai premium. Se spune că acest telefon vine cu un S Pen încorporat, care este o premieră pentru seria Galaxy S. Această decizie este desigur logică, datorită faptului că Samsung a decis să renunțe la seria Note anul trecut. Se așteaptă ca Galaxy S22 Ultra să aibă un afișaj LTPO AMOLED de 6,8 inch și o rată de actualizare de 120Hz. Seria va fi alimentată de Snapdragon 8 Gen 1 sau Samsung Exynos 2200 în funcție de unde locuiți.

LTPO (low-temperature polycrystalline oxide) este un tip de afișaj OLED, un mix de TPS, LTPS și TFT. Acest ecran duce la o economie de energie de ~15%. Ecranele LTPO sunt mai scumpe și mai dificil de realizat.

De asemenea, se pare că Samsung va anunța și viitoarele tablete Galaxy Tab S8. Nu este confirmat încă de Samsung, dar zvonurile sunt foarte intense despre această lansare simultană. Presupusele specificații ale modelului Samsung Galaxy Tab S8 Ultra includ un ecran AMOLED uriaș de 14,6 inch. Displayul va avea rata de actualizare de 120Hz și cu o crestătură în mijloc. Seria Tab S8 va avea procesorul Snapdragon 8 Gen 1, iar Tab S8 Ultra va avea până la 16GB de RAM. Vor mai fi la bord pe Tab S8 Ultra patru difuzoare stereo, două camere selfie și un scaner de amprente in-display. Seria Tab S8 va fi succesoarea seriei Galaxy Tab S7.

Seriile Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 vor avea sistemul de operare Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 din cutie.