Samsung Galaxy S22 Ultra posibil cu încărcare rapidă de 65W

498
Samsung Galaxy S22 Ultra posibil cu incarcare rapida de 65W
Sursa Foto: Future

Samsung nu este printre companiile care oferă cele mai mari viteze de încărcare rapidă. Dar acest lucru ar putea fi pe cale să se schimbe cu Samsung Galaxy S22. Este posibil ca Samsung să înceapă să ofere viteze de încărcare mai mari de 45W pe seria Galaxy S22, chiar de 65W pe Samsung Galaxy S22 Ultra.

În timp ce companii precum OnePlus sau Huawei oferă încărcarea rapidă cu viteze de peste 65W, Samsung momentan nu. De fapt, se pare că a evitat în mod deliberat să ofere viteze mai mari de 25W cu cele mai recente dispozitive. Acum, potrivit lui Ice Universe (prin TomsGuide), compania testează viteze de încărcare mari pentru o posibilă utilizare în seria S22. Se pare că încărcarea de 25W, 45W și 65W se află în cărți pentru Galaxy S22 (25W), Galaxy S22+ (45W) și Samsung Galaxy S22 Ultra (65W).

Încărcare rapidă de 65W pe Samsung Galaxy S22 Ultra

Chiar dacă foarte rar, în trecut Samsung a oferit încărcare rapidă de 45W pe unele din smartphone-urile sale. Au astfel de încărcare opțională Samsung Galaxy Nota 10+ și Samsung Galaxy S20 Ultra. Astfel de viteze au fost oferite doar pe cele două modele, cele mai scumpe dintre gamele lor respective. Omologii lor mai ieftini au rămas cu 25W. Anul acesta vedeta Samsung Galaxy S21 Ultra a venit cu o încărcare rapidă limitată la 25W.

Nu este foarte clar dacă modelul Galaxy S22 va obține viteză mai mare, putem spera, dar ne așteptăm să ofere o încărcare rapidă de 25W. Dar având în vedere că agenția americană FCC a listat Galaxy S21 FE cu încărcare rapidă de 45W, este posibil ca Galaxy S22 să primească și el același tratament.

Ultra este un element de compunere cu sensul de „peste măsură de”, „extrem de” „dincolo de”. Ultra se pune la un produs pentru scoate în evidență superioritatea acestuia față de orice altceva similar de pe piață.

Totuși, dacă viteza de 45W ar putea fi pe Galaxy S22 și S22+, ce înseamnă asta pentru Galaxy S22 Ultra? Samsung are obiceiul de a oferi upgrade-uri destul de atrăgătoare la modelul Ultra. Suportul S Pen al lui Galaxy S21 Ultra este un exemplu excelent. Deci, în cazul în care modelele mai mici S22 obțin o încărcare de 45W, nu cerem prea mult ca Samsung Galaxy S22 Ultra să vină cu o încărcare mai rapidă de 65W.

Chiar dacă informațiile de mai sus vin din sursă credibilă, este imposibil de garantat acum această încărcare pentru Ultra. Deocamdată despre seria Galaxy S22 știm prea puține și data de lansare este destul de departe. Sperăm și credem că este timpul ca Samsung să ofere viteze rapide de încărcare mai mari următoarei serii emblematice.