Samsung Galaxy S23 va avea un modul foto cu design modificat

323
Samsung Galaxy S23 va avea un modul foto cu design modificat
Sursa foto: via SamMobile.com

Scurgerile de informații și tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S23 au început să apară online. Viitoarele telefoane inteligente Samsung vor fi lansate la începutul anului viitor. Se așteaptă ca Samsung să lanseze tot trei telefoane din seria S23, cum a făcut cu ultimele serii emblematice. Este vorba despre Galaxy S23, Galaxy S23 și Samsung Galaxy S23 Ultra. Acum am aflat că modelul mai mic, Samsung Galaxy S23, va avea un nou design al modulului foto spate, va fi la fel ca Galaxy Z Fold 4.

În schimb, Samsung S23 Ultra va păstra același design ca omologul său din acest an Samsung Galaxy S22 Ultra. Randări de design ale modelelor Galaxy S23 și Galaxy S23+ au apărut luna trecută. Acum primim, randări care dezvăluie carcasele pentru Samsung Galaxy S23. Fotografiile cu aceste capace spate provin de la Ice Universe, via MySmartPrice.

Modulul foto de pe Samsung Galaxy S23 va avea un alt design

Carcasele dezvăluie că Galaxy S23 va avea un nou modul foto, foarte asemănător cu Samsung Galaxy Z Fold 4 lansat în acest an. Are trei decupaje pentru triple-camera. Decupajul blițului LED este plasat lângă cele trei camere. Carcasele spate dezvăluie că butoanele de pornire și volum vor fi situate în partea dreaptă a lui Samsung Galaxy S23.

Husele pentru Galaxy S22 sunt realizate având în vedere un modul foto ridicat peste nivelul capacului spate. Galaxy S23 va avea camerele separate, în genul lui Galaxy Z Fold 4. Deci husele spate pentru Galaxy S22 nu se vor potrivi pe Galaxy S23.

Despre Galaxy S23 au mai apărut și alte detalii. Se spune că mezinul seriei S23 va avea un ecran AMOLED de 6,1 inch (15,49 cm) cu rezoluție Full HD+. Ecranul va avea ramele puțin mai groase în comparație cu Samsung Galaxy S22. Telefonul va fi, de asemenea, ceva mai mare în comparație cu S22, va măsura aproximativ 146,3 x 70,8 x 7,6 milimetri.

Cele mai mici distanțe pe care ochiul uman le poate observa sunt de aproximativ 0,02 mm până la 0,04 milimetri, aproximativ grosimea unui păr uman subțire. O coală de hârtie are o grosime între 0,07 mm și 0,18 mm.

După cum era de așteptat, ecranul va suporta o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Acesta va consuma energie de la un procesor Snapdragon 8 Gen 2 sau unul Exynos 2300, în funcție de regiunea de lansare. De asemenea, este posibil ca Galaxy S23 să accepte încărcare rapidă de 25W din cutie. Mai știm că telefonul va avea o cameră principală de 50MP, una ultra-wide de 12MP și o cameră telefoto de 12MP. Alte detalii despre cel mai mic membru al seriei Galaxy S23 nu se cunosc momentan.