Samsung Galaxy S23 Ultra primește noi certificări: BIS și NBTC

232
Samsung Galaxy S23 Ultra certificări
Sursă foto: GalaxyClub

Seria Samsung Galaxy S23 este de așteptat să fie lansată la începutul anului viitor. Compania va găzdui primul său eveniment Unpacked pentru 2023 în februarie, potrivit zvonurilor. Deși nu se cunoaște data exactă de lansare, se zvonește că seria Galaxy S23 va fi lansată până la jumătatea lunii februarie 2023. Ca de obicei compania va lansa trei smartphone-uri premium. Samsung Galaxy S23 Ultra va sta în fruntea gamei. Lui i se vor alătura Galaxy S23 și Galaxy S23+.

Multitudinea de zvonuri de până acum a dezvăluit foarte mute detalii despre cele trei telefoane din serie. Dar, până acum Samsung nu a confirmat nimic oficial. Între timp, mai multe detalii despre seria Galaxy S23 continuă să apară pe web. Cel mai recent este despre cele două certificări pe care le-a primit Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23 Ultra certificat de BIS și NBTC

Samsung Galaxy S23 Ultra va fi unul dintre cele mai premium smartphone-uri lansate în 2023. A fost văzut de două zile pe site-ul Indian Bureau of Standards – Biroul de standarde din India (BIS). Potrivit MySmartPrice, site-ul agenției indiene BIS confirmă că telefonul are numărul de model SM-S918B/DS. De asemenea, a fost depistat și pe site-ul web de certificare NBTC cu același număr de model. Site-ul web al National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) din Thailanda confirmă și numele telefonului. Deși apariția pe site-urile de mai sus nu dezvăluie alte detalii, știm deja aproape totul despre Samsung Galaxy S23 Ultra.

Thailanda are practic trei „anotimpuri” – umed, răcoros și cald. În mod obișnuit sunt anual 6 luni de ploaie, 3 luni de temperaturi uscate și răcoroase și 3 de căldură. Thailanda nu are o religie oficială, dar ~95% din populație este budistă.

Telefonul va fi identic din punct de vedere al designului cu Galaxy S22 Ultra. Acesta va avea un design boxy cu un slot pentru S Pen. Telefonul va avea, de asemenea, un afișaj curbat cu un decupaj în centrul de sus al ecranului. Se pare că vom mai avea de așteptat până la o cameră ascunsă sub ecran. Scurgerile de design au dezvăluit, de asemenea, că Galaxy S23 Ultra va avea același aspect al camerei ca Galaxy S22 Ultra. Adică, camerele vor fi la nivelul capacului spate și dispuse individual, fără un modul foto dedicat. La fel vor avea camerele și Galaxy S23 și Samsung Galaxy S23+.

Baterie de 5.000 mAh pe Galaxy S23 Ultra

Trecând la specificații, Galaxy S23 Ultra are un afișaj Dynamic AMOLED de 6,8 inch (17,27  centimetri) cu rezoluția QHD+. Ecranul va avea suport pentru rata de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate maximă de 2200 nits.

Pe spate, telefonul va primi o nouă cameră principală, una de 200MP. Acesta va fi însoțită de o cameră ultrawide de 12MP și două telefoto de 10MP cu zoom optic 3x, respectiv 10x. Camera frontală a dispozitivului va fi un downgrade de la 40MP la 12MP.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 va alimenta telefonul. Se va lansa cu până la 12GB RAM și 256 sau 512 GB spațiu de stocare. Va fi disponibilă și o variantă cu 1TB stocare. Samsung Galaxy S23 Ultra va avea o baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă cu fir de 25W. De asemenea, va exista suport pentru încărcare wireless de 15W și încărcare inversă de 10W

Samsung va lansa pe S23 Ultra cu Android 13 și interfața One UI 5.0 din cutie. Sunt informații că seria Galaxy S23 va fi lansată în culorile bej, negru, verde și roz deschis/trandafiriu. Sigur vor mai fi și colaborări Samsung pentru ediții speciale cu diverse branduri celebre din lume.