Specificațiile lui Samsung Galaxy S23+ divulgate înainte de lansare

218
Specificatiile lui Galaxy S23 Plus divulgate inainte de lansarea oficiala
Sursa foto: via mysmartprice.com

Seria Samsung Galaxy S23 este de așteptat să fie lansată la începutul anului viitor. Sunt informații că gigantul tehnologic din Coreea va lansa seria S23 în februarie 2023. Data exactă este necunoscută, deoarece suntem încă la câteva luni distanță de calendarul de lansare zvonit. Samsung va lansa probabil noua serie în prima săptămână a lunii februarie în SUA. Vom primi trei smartphone-uri premium, și anume Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ și S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23+ va fi modelul mijlociu și va avea specificații între cei doi frați ai săi. Samsung, evident, nu a confirmat niciun detaliu, dar, ca în fiecare an, detaliile viitoarelor telefoane emblematice Samsung s-au scurs online. Cea mai recentă scurgere dezvăluie câteva dintre specificațiile cheie ale smartphone-ului Samsung Galaxy S23+.

Samsung Galaxy S23+ va fi un succesor al modelului de anul acesta Samsung Galaxy S22+. Este posibil ca dispozitivul să ofere upgrade-uri incrementale față de Galaxy S22+. Conform specificațiilor enumerate de tipsterul Yogesh Brar, Galaxy S23+ va veni cu un ecran Dynamic AMOLED de 6,6 inch (16,76 centimetri) cu rezoluție Full HD+. Dimensiunea și rezoluția ecranului sunt aceleași cu cele ale Galaxy S22+.

Samsung Galaxy S23+ cu ecran de 6,6 inch și baterie de 4.700 mAh

Potrivit MySmartPrice, Yogesh Brar a adăugat că telefonul va avea suport pentru o rată de reîmprospătare de 120Hz. Sub capotă va fi procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Va fi un procesor personalizat pentru seria Galaxy S23, se va găsi doar în cele trei modele ale companiei Samsung. Snapdragon 8 Gen 2 overclock va fi mai performant și mai eficient energetic.

MySmartPrice este un site fondat în 2010 și are peste patru milioane de accesări lunar. MySmartPrice este un site de comparare a prețurilor care permite găsirea celor mai bune oferte și prețuri de la magazinele majore de e-comerț din India.

Galaxy S23+ se va lansa cu cel puțin 8GB de memorie RAM și va oferi 128/256GB capacitate de stocare. Ar fi interesant de văzut dacă Samsung lansează telefonul cu memoria RAM LPDDR5X și stocarea UFS 4.0, care este cea mai recentă tendință din industria de smartphone-uri de vârf.

Tipsterul Brar a enumerat și specificațiile camerei telefonului. Galaxy S23+ va veni cu o cameră principală de 50MP. Acesta va fi însoțit de o cameră ultra-wide de 12MP și o cameră cu teleobiectiv de 10MP. Pentru selfie-uri, va exista o cameră frontală de 12MP.

Am aflat anterior că dispozitivul are o baterie de 4.700 mAh sub capotă, puțin mai mare decât bateria de 4.500 mAh a lui S22+. Baterie va continua să ofere același suport pentru încărcare rapidă de 25W. Dispozitivul va avea difuzoare stereo AKG și suport pentru bandă ultra-largă (UWB). După cum era de așteptat, Samsung Galaxy S23+ va rula Android 13 și interfața One UI 5.0 din cutie.