Galaxy S24+ mai convenabil decât decât Galaxy 24 Ultra

112
Galaxy S24+
Sursă foto: PhoneArena

Ca de atâtea ori se dovedește și acum că Galaxy S24 Ultra nu este chiar pentru toată lumea. De fapt, nu este pentru marea majoritate a oamenilor. Majoritatea potențialilor cumpărători ai unui telefon emblematic Samsung cel mai probabil va alege un Galaxy S24 sau Galaxy S24+, față de modelul Ultra.

Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra seamănă mult mai mult decât S23+ și S23 Ultra de anul trecut. Și dacă nu tânjești după un S Pen, sunt șanse ca S24+ să fie un telefon mai bun pentru tine decât S24 Ultra. Dacă anul trecut Galaxy S23 a fost mai bine vândut decât Galaxy S23+, în acest an lucrurile s-au schimbat. Samsung Galaxy S24+ se vinde foarte bine.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Sigur că Samsung Galaxy S24 Ultra are câteva argumente în favoarea sa și acestea nu pot fi contestate de nimeni. În primul rând este procesorul Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy la nivel global. Deci, dacă vrei un Samsung Galaxy S24+ și locuiești în Europa, primește procesorul Exynos 2400, potrivit SamMobile. Și acesta este foarte bun, cu performanțe incredibile la durata de viață a bateriei, dar nu este chiar la nivelul cipului Qualcomm. În plus, S24+ începe de la 12GB de RAM și 256GB de stocare UFS 4.0, la fel ca S 24 Ultra.

Poate vrei o cameră de 200MP care se găsește numai pe Galaxy S24 Ultra. Dar, nu toată lumea este creator de conținut. Iar dacă nu folosiți capabilități avansate de zoom, este posibil să nu știți niciodată diferența dintre o fotografie realizată cu S24+ și una cu S24 Ultra.

“Le Violon d’Ingres” (1924) este considerată cea mai scumpă fotografie din lume. S-a vândut cu 12,4 milioane USD în 2022, la Christie’s New York. Realizată de Man Ray înfățișează spatele unei femei nud, acoperit cu găurile “f” ale unei viori.

Dacă sunteți fan selfie, ambele telefoane folosesc frontal aceeași cameră. Și dacă sunteți în căutarea unor câștiguri de viață a bateriei, ei bine, noul model “Plus” este aproape la egalitate cu Ultra (4.900 mAh vs 5.000 mAh). Astfel aveți parte de aceeași viață incredibilă a bateriei, foarte aproape de Ultra. Mai mult, ambele telefoane se încarcă la o rată de 45W cu fir și 15W wireless.

Mai intră în joc și S Pen-ul, dacă sunteți fan al stylus-ului Samsung S trebuie să cheltuiți mai mult dacă vrei un Ultra. Dar dacă nu ești un utilizator pasionat de S Pen, vei uita adesea că accesoriul chiar există.

Până acum, deloc surprinzător, modele Ultra, S22 Ultra sau S23 Ultra, au avut ecrane mai bune. Nu mai este cazul. Anul acesta, de fapt, este invers! Galaxy S24+ a fost actualizat la o rezoluție de 3120×1440, la fel ca Ultra. Și pentru că are un ecran cu diagonală de 6,7 inch (17,02 cm) în loc de 6,8 inch (17,27 cm), ecranul este mai clar din punct de vedere tehnic. Astfel ecranul are o densitate de pixeli de 513ppi față de 505ppi pe S24 ultra. În același timp, ambele modele folosesc același ecran Dynamic LTPO AMOLED 2X cu luminozitate maximă de 2.600 niți.

Dar, S24 Ultra are un cadru din titan. Da, este mai bun, mai trainic, dar nu aici se face diferența. Ambele telefoane sunt foarte solide și, de fapt, seria S, în general, a fost surprinzător de durabilă începând cu seria Galaxy S22. De când aceste telefoane folosesc cadre Armor Aluminium, nu au fost probleme. Totuși, este un plus evident o ramă de titan pe S24 Ultra.

Un mare avantaj în utilizarea lui S24 Ultra este Gorilla Armor. Față de Gorilla Glass Victius 2, Corning Gorilla Armor este mult mai rezistentă la zgârieturi și are proprietăți anti-reflex incredibile. Pentru a preveni aceste reflexii pe Galaxy S24+ trebuie cumpărat un protector de ecran anti-reflex, care nu costă mult.

Galaxy S24 Ultra este un telefon incredibil pentru oamenii de afaceri și pentru creatorii de conținut mobil. Mai sunt și cei care vor să aibă cel mai avansat telefon mobil din lume și cele mai avansate funcții foto. Dacă vă numărați printre ei nu vă interesează un S24+.

Cu toate acestea, dacă nu crezi că Galaxy S24 Ultra merită bani în plus, opțiunea este aproape. Luați în schimb Galaxy S24+ și veți obține un telefon fantastic la un preț mai mic.