Samsung Galaxy S24+ se vinde foarte bine în acest an

132
Samsung Galaxy S24 Plus
Sursa foto: counterpointresearch.com

Seria Galaxy S de la Samsung înregistrează vânzări impresionante în acest an. Știm deja că Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra înregistrează vânzări incredibile pe toate piețele. Dar, potrivit unor noi informații, Samsung Galaxy S24+ conduce în topul vânzărilor față de S24 și S24 Ultra. O experiență AI mai bună pe dispozitiv pare să fie un punct de vânzare major.

Linia emblematică Galaxy S a Samsung a înregistrat o creștere neașteptată vânzărilor anuale în ultimii doi ani. Dar, în acest an, Samsung trebuie să mulțumească în special modelului Galaxy S24+ pentru asta, potrivit AndroidAuthority. Seria Galaxy S24, care include modelele Galaxy S24, S24+ și Galaxy S24 Ultra, a înregistrat o creștere combinată de la an la an cu 8% în primele trei săptămâni de vânzări. Informația a fost făcută publică de Global Weekly, o aripă a grupului Counterpoint Research.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Nu a fost prima dată când am văzut cifre de vânzări impresionante de la linia S de vârf a Samsung. Seria Galaxy S23 a înregistrat vânzări de 22,89 milioane de unități la opt luni de la lansare, depășind cu 22% cifrele de vânzări ale seriei Galaxy S22 din anul anterior. Acum, chiar și pe piața din SUA, unde este fieful Apple, seria Galaxy S24 se vinde foarte bine.

Valoarea de piață Apple (3,05 trilioane USD) este depășită doar de PIB-ul a șase țări: SUA (25,5 trilioane USD), China (18 trilioane), Japonia (4,2 trilioane), Germania (4,07 trilioane), India (3,4 trilioane), și UK (3,07 trilioane de dolari).

Ceea ce este diferit în acest an, însă, este că Samsung Galaxy S24+ depășește celelalte modele cu o creștere de 52% a vânzărilor față de anul trecut. Este destul de impresionant, deoarece Samsung Galaxy S23+ a fost considerat cel mai slab ca vânzări anul trecut din seria Galaxy S23.

Este important de reținut că, în timp ce mai mulți oameni cumpără acum un Galaxy S24+, Galaxy S24 Ultra a dominat vânzările în primele trei săptămâni de la lansarea seriei.

Sursă foto: Samsung

Anul acesta, Samsung a adus multe upgrade-uri la Galaxy S24+. În timp ce telefonul își păstrează factorul de formă subțire, Galaxy S24+ a adus un ecran mai mare, de 6,7 inch (17,02 cm), cu rezoluție QHD+ și o luminozitate maximă a ecranului de 2.600 de niți. De asemenea, a primit o baterie mult mai mare. Baterie are 4.900 mAh, aproape la fel ca bateria de 5.000 mAh a lui Galaxy S24 Ultra.

Creșterea vânzărilor pentru S24+ poate fi atribuită specificațiilor îmbunătățite oferite la un preț bun. De exemplu cei 12GB de memorie RAM a modelului “Plus” îndeplinește toate cerințele pentru a oferi o experiență AI mai bună pe dispozitiv. Mai mult, Galaxy S24+ vă oferă cele mai multe dintre funcțiile lui S24 Ultra la un preț cu aproximativ 250 de euro mai puțin decât Galaxy S24 Ultra.

Unul dintre principalele puncte de vânzare pentru dispozitivele din seria S24 sunt noile caracteristici Galaxy AI. Astfel Live Translate, Note Assist, Photo Assist și Circle to Search oferă o experiență AI îmbunătățită pe noile dispozitive, în loc să fie dependente de cloud. În acest fel toate cele trei modele beneficiază de un upgrade demn de luat în seamă.

Indiferent de motiv, se pare că cifrele de vânzări mai bune decât cele așteptate au făcut ca Samsung să schimbe ținta de vânzări. Compania și-a ridicat obiectivele de vânzări pentru primul trimestru de la 12 la 13 milioane de unități, potrivit lui Revegnus.