Galaxy S24 Ultra are sticlă de protecție Corning Gorilla Armor

256
Corning Gorila Armor pe Galaxy S24 Ultra
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ieri pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și pe Samsung Galaxy S24 Ultra. Cu această ocazie Samsung Electronics și Corning Incorporated au anunțat că Galaxy S24 Ultra are pentru protecție noua sticlă Corning Gorilla Armor. Telefonul Samsung este echipat cu cel mai dur, mai rezistent la zgârieturi și cel mai avansat ecran Gorilla Glass de până acum.

Gorilla Armor oferă o combinație de neegalat de durabilitate și claritate vizuală, potrivit SamsungNewsroom. Astfel Galaxy S24 Ultra oferă un afișaj mai bun în lumina soarelui și o protecție mai mare împotriva daunelor cauzate de uzura zilnică. În comparație cu o suprafață tipică de sticlă, Corning Gorilla Armor reduce reflexia cu până la 75%. Acest lucru îmbunătățește lizibilitatea afișajului și minimizează reflexiile ecranului în aproape orice mediu.

În testele de laborator Corning, sticla Corning Gorilla Armor a demonstrat o durabilitate superioară în comparație cu sticla din aluminosilicat folosită de alte companii. Pentru a-și măsura rezistența excepțională la zgârieturi, Corning a creat un nou test de laborator „Scratch Bot”. În acest test se reproduce toate tipurile de micro-zgârieturile cauzate de folosirea și uzura de zi cu zi. La acest test riguros, Gorilla Armor nu a arătat nicio zgârietură vizibilă. Mai mult, noua sticlă este de peste patru ori mai multă rezistentă la zgârieturi decât cea din aluminosilicat.

Gorilla Armor conține în medie 25% conținut reciclat preconsumator, așa cum a fost validat de UL Solutions în conformitate cu UL2809-2 Procedura de validare a revendicărilor de mediu (ECVP) pentru conținut reciclat.

Corning Inc. a fost fondată în 1851. Observatorul Astronomic Național din Japonia are o oglindă a telescopului de 8,23 metri lățime, care a fost realizată de compania Corning. A durat câțiva ani pentru a lustrui această oglindă.

Lansarea lui Galaxy S24 Ultra cu Gorilla Armor urmează unui an festiv pentru Samsung și Corning. Anul trecut s-au împlinit 50 de ani de parteneriat între cele două companii. Samsung și Corning au colaborat pentru prima dată în 1973 pentru a face televizoarele mai accesibile consumatorilor din Coreea.

De-a lungul unei jumătate de secol sticla Corning Gorilla Glass a fost prezentă pe nenumărate dispozitive Samsung. A protejat unele dintre cele mai vechi smartphone-uri Galaxy, dar și cele mai recente. Seria Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, folosesc toate Corning Gorilla Glass Victus 2. Lansarea lui Galaxy S24 Ultra cu Gorilla Armor continuă această relație de lungă durată dedicată creării de inovații de clasă mondială vitale pentru industria de electronice mobile de larg consum.