Galaxy S24 și Galaxy S24+ cel mai probabil vor veni în aceste culori

281
Galaxy S24 si Galaxy S24+ culori
Sursă foto: PhoneArena

Mai avem câteva zile până la primul mare eveniment Samsung Galaxy Unpacked din 2024 care va atrage toate privirile lunii mobile. Precomenzile pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au început deja, dar s-ar putea să vă întrebați dacă mai este ceva ce nu știm despre viitoarele telefoane emblematice. Acum am aflat în ce culori vor fi lansate Galaxy S24 și Galaxy S24+.

Despre Galaxy S24, Galaxy S24+ și S24 Ultra a fost o abundență incredibilă de informații și, în acest moment, putem spune că știm totul despre ele. Mă rog, aproape totul. Chiar dacă am văzut o mulțime de fotografii, Samsung s-a trezit cam târziu să interzică publicarea acestora, știm specificațiile și caracteristicile la cele trei model, inclusiv prețurile pe piețele majore.

Dar tot mai apar unele detalii. Nu a fost foarte clar până acum care este paleta completă de culori la Galaxy S24 și Galaxy S24+, potrivit PhoneArena. Acum, cunoscutul Ross Young, face lumina și aici, publicând pe X, alias Twitter, toate aceste culori.

Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra vor fi lansate pe 17 ianuarie în San Jose, California, SUA. Știm deja că Galaxy AI joacă un rol cheie în a face din telefoanele din seria S24 cele mai inteligente telefoane Galaxy.

Potrivit lui Ross Young, șeful Display Supply Chain Consultants, mereu bine informat și de încredere, cele șapte nuanțe enumerate mai jos vor compune „culorile complete de marketing pentru S24 și S24+”. Se poate observa imediat că sunt mai multe culori față de Galaxy S23 și Galaxy S23+ de anul trecut.

Display Supply Chain Consultants este o companie de studiu de piață cu sediul în Austin, SUA. Oferă studii și informații privind tendințele pieței afișajelor și servicii de consultanță. DSCC are birouri în SUA, Japonia, Coreea de Sud și China.

Poate mai important, culorile în sine sună radical diferit față de generația anterioară Galaxy. Vedem aici că aromele „Cream” și „Lime” aparent ieșite din ecuație, fac loc pentru „Amber Yellow”, „Sandstone Orange” și „Sapphire Blue”.

Iată în ce culori vor fi disponibile Galaxy S24 și Galaxy S24+:

  • Galben chihlimbar – Amber Yellow
  • Cobalt Violet – Cobalt Violet
  • Verde de jad – Jade Green
  • Gri marmură – Marble Gray
  • Onix Negru – Onyx Black
  • Portocaliu Gresie – Sandstone Orange
  • Safir albastru – Sapphire Blue

Interesant (și probabil nu întâmplător), S24 și S24+ nu au fost redate în două dintre aceste trei opțiuni în urmă cu câteva săptămâni. În schimb au apărut în Cobalt Violet, Marble Grey și Onyx Black, pe lângă o variantă galbenă.

Probabil că noile culori, fără îndoială, atrăgătoare de portocaliu și albastru pentru Galaxy S24 și S24+ se vor bucura doar de o disponibilitate limitată, cel mai probabil alături de Jade Green. Probabil că vorbim de vânzări exclusive pe Samsung.com, cu diverse restricții regionale.

Deci, mai simplu spus, s-ar putea să intrați mai greu în posesia unui Samsung Galaxy S24 portocaliu sau a unui S24+ albastru. Poate fi tentantă culoare Galben chihlimbar – Amber Yellow și va merita un sacrificiu și compromis. Nu ne putem aminti când am văzut ultimul telefon Samsung high-end disponibil în portocaliu.

Ei bine, Ross Young nu spune nimic despre culorile în care va fi disponibil bijuteria coroanei: Samsung Galaxy S24 Ultra. Știm că despre el au fost zvonuri că va veni în nuanțe de negru, gri, galben și violet. Deoarece se așteaptă că acesta va avea o construcție semnificativ mai robustă și de calitate superioară decât S24 și S24+, este posibil ca opțiunile sale de culoare să fie diferite. Astfel ne așteptăm la etichete de marketing gen Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Yellow și Titanium Violet.

Galaxy S24 Ultra în galben titan. Sursă foto: PhoneArena.

În plus, S24 Ultra este, de asemenea, probabil să vină în câteva variante de culoare suplimentare, exclusive pentru anumite regiuni. Totuși, în acest moment suntem departe de a confirma aceste culori. Dacă istoria este vreo indicație, Samsung ar putea rezerva pentru S24 Ultra o nuanță sau două mai strălucitoare. Cel puțin așa a făcut anul trecut cu nuanțele roșu și albastru deschis pentru Samsung Galaxy S23 Ultra.

Dar, din nou, nimic nu este garantat în acest moment. Va trebui să avem răbdare, nu mai trebuie să așteptăm mult până pe 17 ianuarie pentru a afla totul despre seria Galaxy S24.