Galaxy S24 Ultra cu ecran plat în randările bazate pe CAD

204
Galaxy S24 Ultra cu ecran plat
Sursa foto: via androidheadlines.com

Seria Gaaxy S24 este la aproximativ trei luni de lansare, dar scurgerile de informații dezvăluie tot multe despre noile telefoane. Alături de specificațiile cheie, randările bazate pe CAD ne-au arătat și designul dispozitivelor. Pe baza randărilor scurse, modelul Galaxy S24 Ultra primește modificări notabile de design față de predecesorul său. S24 Ultra a apărut acum în imagini concept de înaltă rezoluție și vedem mai multe detalii cu noul său design.

Artistul 3D @technizoconcept a creat aceste imagini concept cu Galaxy S24 Ultra, în colaborare cu @RoderSuper, potrivit AndroidHeadlines. Imaginile reconfirmă un afișaj plat pentru telefon. Samsung a folosit un afișaj curbat pe modelele Ultra de câțiva ani, așa că aceasta este o schimbare majoră. Putem vedea o ușoară curbă la marginile unde sticla de sus se întâlnește cu cadrul metalic. Cu toate acestea, afișajul în sine este complet plat.

Apropo de cadrul metalic, Samsung va schimba materialul de la aluminiu la titan anul viitor. Dacă aceste imagini conceptuale sunt corecte, cadrul va avea un finisaj periat. Acest lucru se aplică butoanelor de pornire și volum din partea dreaptă și capului S Pen, toate acestea par mai puțin rotunjite decât înainte. Partea superioară a stiloului S Pen se potrivește cu nuanța cadrului, în timp ce corpul stylus-ului are aceeași nuanță ca telefonul.

Videoclip bazat pe CAD cu Galaxy S24 Ultra

Zvonurile sunt că Galaxy S24 Ultra va fi lansat de Samsung în culorile negru, gri, violet și galben. Sigur vor exista mai multe opțiuni, dar acestea sunt cele patru culori de bază care vor fi disponibile la nivel global. Aceste imagini par să arate varianta galbenă a telefonului. Marginea de jos a dispozitivului are grila difuzorului lângă silozul S Pen-ului. Grila difuzorului nu mai are orificii în formă de pastilă, totuși. Este o bandă dreptunghiulară lungă cu colțuri rotunjite.

SIM – Subscriber Identity Module. Este un circuit integrat destinat să stocheze în siguranță numărul identității de abonat mobil și parola aferentă. Prima cartelă SIM a fost dezvoltată în 1991 de către Giesecke & Devrient din Munchen.

Un port USB-C, un orificiu pentru microfon și o tavă SIM pot fi, de asemenea, văzute în partea de jos. Tăvița pentru cartele SIM are același finisaj metalic periat ca și butoanele și cadrul lateral. Partea stângă nu are butoane, în timp ce partea superioară mai are câteva găuri, probabil pentru microfonul secundar. Dispunerea camerelor din spate este mai mult sau mai puțin aceeași cu departamentul foto actual de pe Galaxy S23 Ultra. Sunt acolo patru camere, un senzor auto-focus laser și un blitz LED. Vedeți pe I❤️Samsung ce ce diferențe sunt între iSIM vs eSIM!

Samsung a lansat seria Galaxy S23 pe 1 februarie a acestui an. Acum sunt zvonuri despre o lansare a Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra cu câteva săptămâni mai devreme. Zvonurile au sugerat o lansare la mijlocul lunii ianuarie a seriei Galaxy S24. În următoarele aproximativ trei luni ne așteptăm la mai multe scurgeri de informații despre cele trei modele din viitoarea serie emblematică Samsung din 2024.