Samsung confirmă indirect că Galaxy S8 și Note 8 nu vor primi Android 10

1076
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8 sunt în continuare printre cele mai apreciate și iubite smartphone-uri Samsung. Utilizatorii acestora au trăit cu speranța că și ele vor primi actualizarea Android 10 cu interfața One UI 2.0. Au fost și multe informații privind sosirea noului software pe Galaxy S8 și Note 8. Se pare că Samsung a decis altceva, Seria Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu vor primi Android 10.

Programul oficial de actualizare cu Android 10 al companiei se desfășoară live în diferite țări în ultimele zile. În Germania și alte țări este deja disponibilă versiunea stabilă de Android 10 și One UI 2.0 pentru seria Galaxy S10. Dar, programul oficial Samsung de actualizare cu Android 10 nu face mențiune despre Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 ca făcând parte din lista dispozitivelor eligibile. Acest lucru confirmă indirect că flagship-urile din 2017 își vor petrece restul zilelor pe Android 9 Pie.

Samsung Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note nu vor primi Android 10

Politica Samsung este de a furniza doar două actualizări majore ale sistemului de operare Android pentru toate dispozitivele sale. Fie că se încadrează în segmentul high-end sau mid-range, telefoanele vor primi două actualizări majore de software. De la început era deja destul de clar că Galaxy S8 și Galaxy Note 8, două smartphone-uri care încă merită cumpărate, nu vor primi Android 10.

Dar, unul dintre reprezentanții serviciului Samsung Suport a stârnit recent o alarmă falsă atunci când a spus unui utilizator că Galaxy S8 este prevăzut să primească actualizarea Android 10. Automat toți utilizatorii de S8 au început se bucure, conform SamMobile. Toți s-au întrebat dacă această politică Samsung, adesea criticată, se va schimba în cele din urmă. Se pare că au fost speranțe deșarte.

Seria Galaxy S8 alături de Note 8 sunt telefoane excelente și vor fi în continuare în atenția Samsung. Vedeți review-ul nostru pentru S8! Ele vor primi în continuare actualizări lunare de securitate și apoi actualizări de securitate tot la trei luni. Apoi, atâta timp cât mai putem spune „Alo” pe ele, vor fi în atenția Samsung doar în cazul unor grave probleme de securitate.

Alexander Graham Bell inventatorul telefonului a sugerat inițial ca „ahoy” să fie adoptat ca salut standard atunci când răspundeți la un telefon. A fost adoptat cuvântul Alo – (Hello), cuvânt propus de Thomas Edison, salut care a devenit comun în toată lumea. Ca salut, ahoy este obișnuit în Cehia și Slovacia.

Este posibil ca Samsung să furnizeze o a treia actualizare majoră Android pentru dispozitivele sale la un moment dat. Dar, este posibil ca Samsung să facă acest lucru cu telefoanele și tablete mai recente. Samsung probabil nu va extinde amabilitatea cu Android 10 la seria Galaxy S8 și Galaxy Note 8. Acest lucru nu înseamnă să nu sperăm în continuare.