Galaxy S9 și Galaxy Note 9 nu vor primi interfața Samsung One UI 2.1

1043
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a început recent să actualizare interfața One UI 2.1 pentru seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Informațiile inițiale au fost că cea mai nouă versiune a interfeței Samsung va fi lansată și pentru seria Galaxy S9 și smartphone-ul Galaxy Note 9. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu se va întâmpla, iar flagship-urile Samsung din 2018 nu vor primi actualizarea la interfața One UI 2.1.

Cele mai recente informații apar sub forma unei notificări trimise prin aplicația Membrii Samsung din Coreea de Sud. De aici aflăm că în prezent, Samsung nu intenționează să aducă interfața One UI 2.1 la Galaxy Note 9. Deși postarea nu vorbește despre seria Samsung Galaxy S9, cel mai probabil nici aceste două smartphone-uri nu vor primi actualizarea.

Mai multe funcționalități cu One UI 2.1 pe smartphone-urile Samsung

Samsung a lansat interfața One UI 2.1 cu seria Galaxy S2- și smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip. Noua iterație aduce câteva lucruri importante față de One UI 2.0, conform AndroidHeadlines. Quick Share, alternativa Samsung la AirDrop Apple, este una dintre cele mai notabile caracteristici ale One UI 2.1. Funcția vă permite să partajați cu ușurință fotografii, videoclipuri și alte fișiere direct cu mai multe persoane din jurul vostru. Bineînțeles că și acestea trebuie să aibă un smartphone cu One UI 2.1.

One UI 2.1 aduce, de asemenea, un mod de noapte îmbunătățit și câteva alte funcții și îmbunătățiri în departamentul de camere. Caracteristici precum Take Single, Hyperlapse de noapte, modul Pro Video, Filtru personalizat și Decupare rapidă adaugă foarte multe funcționalități dispozitivului. Rămâne de văzut dacă Samsung aduce oricare dintre aceste funcții la celelalte modele de smartphone-uri.

Hyperlapse este o tehnică în fotografie care permite fotografului să creeze imagini de mișcare. Poziția camerei nu este fixă. Hyperlapse se realizează prin mișcarea manuală a camerei pe o distanță scurtă între fiecare fotografie. Practic poziția camerei se schimbă de la o fotografie la alta.

La începutul acestei luni, un moderator al Samsung Members din Coreea de Sud a sugerat că Samsung lucrează la interfața One UI 2.1 pentru smartphone-urile sale mai vechi. Seria Galaxy S9, Galaxy Note 9, seria Galaxy S10 și seria Galaxy Note 10 erau așteptate să obțină One UI 2.1. Acum se pare că Galaxy S9 și Galaxy Note nu mai sunt pe listă. Probabil Samsung va veni cu o explicație oficială cu privire la actualizarea One UI 2.1 pentru S9 și Note 9.

Recent și S10 Lite și Note 10 Lite au primit One UI 2.1

Actualizarea pentru One Ui 2.1 pentru Galaxy S10 și Note 10 trebuia să sosească cândva în luna aprilie. Dar, compania a lansat-o în mod surprinzător pentru Galaxy S10 și Note 10 zilele trecute. Așteptarea era că Galaxy S9 și Note 9 vor primi și ele noul software în perioada următoare, după ce frații lor mai mari au primit noua interfață Samsung. Cu toate acestea, acum se pare că gigantul tech nu are astfel de planuri.

Oare planurile Samsung de acum s-ar putea schimba în viitor? Având în vedere politica de actualizare software a companiei sud-coreene, nu prea există șanse ca Galaxy S9 și Note 9 să treacă la interfața One UI 2.1. Flagship-urile companiei din 2018 rulează în prezent One UI 2.0 pe Android 10.

Interfața One UI 2.1 este cea mai recentă variantă Samsung. Noul software a fost livrat pentru prima dată cu seria Galaxy S20 și smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Compania a pus-o la dispoziție pentru seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10 săptămâna trecută. Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite au primit și actualizarea One UI 2.1, fără câteva funcții. Așteptăm un punct de vedere al companiei privind actualizarea One UI 2.1 pe Galaxy S9 și Galaxy Note 9.