Galaxy SmartTag 2 cu suport UWB poate fi lansat în scurt timp

308
Galaxy SmartTag 2
Sursă foto: Trashbox

Despre lansarea unui nou breloc Galaxy SmartTag au fost mai multe zvonuri înainte de cele mai recent Galaxy Unpacked. Chiar era așteptat alături de Fold 5, Flip 5, seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Watch 6. Nu a fost să fie, Samsung Galaxy SmartTag 2 nu a mai apărut la evenimentul de la Seul.

Dar, potrivit ultimelor informații, via GizmoChina, lansarea lui Galaxy SmartTag 2 ar putea fi chiar după colț. O nouă apariție pe site-ul unei agenții de certificare sugerează că succesorul primului tracker inteligent Bluetooth al companiei Samsung ar putea fi anunțat în curând.

Galaxy SmartTag 2 certificat de NBTC

Pentru cei care nu știu, gigantul tehnologic sud-coreean a dezvăluit primul Galaxy SmartTag în 2021. Acum, compania intenționează în sfârșit să lanseze modelul de nouă generație după doi ani. La începutul acestei luni, am scris, dar și publicat primele fotografii cu trackerul de urmărire Galaxy SmartTag 2, acestea fiind publicate de agenția americană FCC.

Imediat după apariția pe FCC au fost informații că Galaxy SmartTag 2 va fi lansat mai târziu în acest an alături de setul wireless Samsung Galaxy Buds 3. Și despre acesta au fost informații că va fi lansat la Galaxy Unpacked alături de Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, noile ceasuri și tablete Samsung.

National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) este o comisie responsabilă de supravegherea industriilor de telecomunicații și de radiodifuziune din Thailanda, în special de reglementare a frecvențelor radio.

De data aceasta, Galaxy SmartTag 2 a apărut pe platforma thailandeză de certificare NBTC purtând numărul de model EI-T5600. Mai mult, listarea pe acest site dezvăluie, de asemenea, că tracker-ul inteligent va suporta tehnologia UWB (bandă ultra largă). Pe baza informațiilor anterioare, caracteristica UWB va fi asociată cu suportul de conectivitate Bluetooth 5.3 pe SmartTag 2. Aceasta marchează o actualizare majoră față de predecesorul său, căruia îi lipsea suportul UWB.

Trebuie totuși să precizăm că Samsung a lansat și un model Galaxy SmartTag+ care avea această tehnologie. Din păcate, chiar dacă listarea pe site-ul NBTC sugerează o lansare apropiată, nu au fost publicate și detalii despre specificații.