Galaxy Tab Active 3 primește actualizarea de securitate din iunie

152
Galaxy Tab Active 3 primeste actualizarea de securitate din iunie
Sursa foto: via sammobile.com

Chiar dacă a început puțin mai târziu în această lună, acum Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din iunie 2023. Seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 4 au fost primele telefoane care au primit noua actualizare de securitate. Acum, Galaxy Tab Active 3 este prima tabletă Samsung care a primit actualizarea de securitate din iunie.

Cea mai recentă actualizare pentru tableta Galaxy Tab Active 3 vine cu versiunea de firmware T575XXS5EWE3. Actualizarea are o mărime de 4,38GB și este disponibilă în prezent pentru versiunea 4G LTE a tabletei robuste în unele țări din America Latină. Actualizarea ar trebui să ajungă în perioada următoare și la modelul Wi-Fi, dar și în alte locații din întreaga lume.

Patch-ul de securitate din iunie disponibil pentru Galaxy Tab Active 3

Conform documentației Samsung, actualizarea de securitate din iunie 2023 remediază 61 de defecte de securitate găsite în smartphone-urile și tabletele Galaxy. Utilizatorii din Brazilia, Chile, Columbia, Guatemala, Mexic, Paraguay, Peru și Trinidad și Tobago sunt primii care au primit noua actualizare. Cu toate acestea, compania Samsung nu va lăsa alți utilizatori de pe piață să aștepte prea mult.

Actualizarea din iunie 2023 aduce securitate sporită pentru sistem, asigurând că datele confidențiale și informațiile sensibile rămân în siguranță și securizate. Patch-ul ajută, de asemenea, la remedierea unor erori comune care ar fi putut fi descoperite în sistem, reducând riscul de blocare a sistemului și pierderi de date.

Trinidad și Tobago este cea mai sudica țară insulară în Caraibe. Trinidad și Tobago are al 3-lea cel mai mare PIB pe cap de locuitor din America pe baza parității puterii de cumpărare pentru un stat suveran, după SUA și Canada.

Samsung Galaxy Tab Active 3 a fost lansată în a doua jumătate a anului 2020 cu Android 10 la bord. Tableta robustă a primit actualizarea Android 11 la începutul anului 2021 și actualizarea Android 12 la sfârșitul lui 2021. Acum tableta are Android 13 și One UI 5.0, deci este la zi din toate punctele de vedere. Această din urmă actualizarea este ultima de Android care o mai primește Galaxy Tab Active 3, potrivit SamMobile.

Dacă aveți versiunea LTE a Tab Active 3 și locuiți în țările enumerate mai sus, puteți descărca acum noua actualizare. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. După instalarea actualizării din iunie dispozitivul va oferi o performanță mai bună decât înainte.