Samsung Galaxy Tab Active 3 folosită de pompierii din Franța

210
Galaxy Tab Active 3
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung îi ajută pe pompierii din departamentul Ain, Franța să-și facă treaba eficient, echipându-i cu tablete Galaxy Tab Active 3. Tableta robustă, utilizată împreună cu aplicația Batifire de la BatiSafe, permite acestor lucrători din prima linie să obțină rapid informații detaliate despre clădiri ori de câte ori sunt chemați în acțiune. BatiSafe este un „birou de proiectare, management de proiect și instruire” francez implicat în construcția, reabilitarea, modernizarea și întreținerea clădirilor din întreaga țară.

Potrivit lui Christophe Thuot, locotenent SDIS (Service départemental d’incendie et de secours – Serviciul departamental de pompieri și salvare) pentru Ain, Samsung a furnizat 200 de tablete Samsung Galaxy Tab Active 3 pompierilor din 58 de centre SDIS din departamentul Ain. Dispozitivele au certificare militară MIL-STD 810H și un rating IP68 pentru rezistență la praf și apă. Sensibilitatea la atingere îmbunătățită a ecranului permite utilizarea cu mănuși pe sau sub ploaie. Toate acestea asigură o funcționalitate optimă în condiții extreme de mediu. Tableta poate supraviețui și căderilor de la o înălțime de până la 1,5 m.

iLoveSamsung I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Tab Active 3 este protejată de Knox Suite

Galaxy Tab Active 3 are Android 13 și One UI 5.0, deci este la zi din toate punctele de vedere. De asemenea, tableta robustă Samsung se mândrește și cu certificarea Google ARCore. Acest lucru le permite pompierilor să integreze elemente virtuale în mediul real de lucru pentru planificare și execuție eficiente prin realitate augmentată. Aplicația Batifire folosește camera cu focalizare automată de 13MP a tabletei și funcționalitățile avansate de scanare pentru a scana coduri QR la intrările clădirii. Odată ce pompierii scanează codul, vor primi un plan detaliat al clădirii pe care urmează să opereze. Apoi pot folosi AR pentru acțiuni ulterioare.

Knox Suite oferă instrumentele necesare pentru a securiza, implementa și gestiona dispozitivele mobile ale unei companii. Cuprinde Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrolment, Knox Manage și Knox E-FOTA care fac dispozitivul mai sigur și eficient.

Cu soluția de securitate Samsung Knox, Galaxy Tab Active 3 este pregătită pentru mobilitatea întreprinderii. Knox Suite îi permite lui BatiSafe să gestioneze de la distanță toate dispozitivele aflate în uz. Poate efectua în mod automat întreținerea, lansa actualizări și poate primi feedback de la pompieri că sunt în siguranță. Izolarea datelor și tehnologia sa de criptare asigură protecție la fiecare nivel. „Sistemul Knox MDM (Mobile Device Management) este o adevărată revoluție care ne permite să ne controlăm toate terminalele”. A declarat Jérôme Pauchard, director fondator al Batisafe, potrivit AndroidHeadlines.

Galaxy Tab Active 3 este o tabletă robustă extrem de capabilă, dar nu cel mai recent model din gama Samsung. Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro a fost lansată anul trecut. Cel mai recent model vine cu un ecran mai mare, baterie mai mare, procesor mai nou și Android 12 din cutie. Celelalte lucruri rămân în mare parte neschimbate.