Galaxy Tab Active 4 Pro primește actualizarea la Android 14

167
Galaxy Tab Active4 Pro
Sursa foto: via samlover.com

Până acum compania Samsung a oferit actualizarea Android 14 și One UI 6.0 mai multor dispozitive, inclusiv smartphone-uri și tablete. Totuși, unele dintre dispozitivele Samsung mai „vechi” primesc doar acum noul sistem de operare. Tableta Galaxy Tab Active 4 Pro primește parfum de Android 14 înainte de sfârșitul anului.

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro primește noua actualizare în mai multe țări din Europa, conform SamLover. Ca de obicei, actualizarea se va extinde la nivel global în zilele următoare. Cea mai recentă actualizare pentru tableta lansată în august anul trecut vine cu numărul de versiune de firmware T636BXXU4CWL5. Actualizarea include și patch-ul de securitate din noiembrie 2023, care va îmbunătăți securitatea generală a dispozitivului.

În timp ce dacă vorbim despre actualizarea principală, interfața Samsung One UI 6.0 vine cu câteva funcții și inovații noi. Acestea vor îmbunătăți performanța generală a tabletei, iar utilizatorii vor fi mult mai eficienți în tot ce fac pe tabletă. Conform jurnalului oficial de modificări, cea mai recentă actualizare pentru Tab Active 4 Pro va introduce câteva funcții noi sau diferite noutăți în funcțiile existente. Beneficiază de aceste noutăți aplicațiile Quick Panel, Lock Screen, Home Screen, Samsung Dex, Link to Widows și multe altele. Vedeți pe I❤️Samsung tot ce aduce nou interfața Samsung One UI 6.0!

Link to Widows vă permite să vedeți notificările dvs., să trimiteți și să primiți mesaje text, să efectuați apeluri și să vizualizați fotografiile recente chiar de pe desktop. Atât dispozitivul mobil, cât și PC-ul trebuie conectate la același cont Microsoft.

Tableta Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro a fost lansată în 2022 cu sistemul de operare Android 12. Android 14 este a doua actualizare mare a sistemului de operare Android pe care tableta a primit-o de la lansare. Samsung a promis trei actualizări majore de Android (va primi și Android 15) și până la 5 ani de actualizări ale corecțiilor de securitate. Tableta primește trimestrial actualizări de securitate.

Dacă sunteți utilizator de Tab Active 4 Pro, atunci puteți instala cu ușurință cea mai recentă actualizare urmând câțiva pași simpli. Deschideți Setări, derulați în jos la meniul de actualizare software și selectați opțiunea Descărcare și instalare. Apoi, așteptați până când tableta termină căutarea actualizării. Dacă arată o noua actualizare disponibilă, atunci atingeți butonul de Descărcare.