Galaxy Tab S6 Lite primește actualizarea din februarie 2024

130
February 2024 security Galaxy Tab S6 Lite
Sursa foto: via samlover.com

Tableta Galaxy Tab S6 a fost lansată de Samsung în două ediții, una inițială în 2020, apoi una în 2022. Acum Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din februarie 2024 pentru Galaxy Tab S6 Lite, modelul din 2022. Vă reamintim că tableta din 2020 nu mai primește actualizări de securitate, în timp ce  în timp ce modelul mai nou primește actualizări.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) a fost lansată în India. Ne așteptăm ca în perioada următoare și alte zone ale lumii să primească noua actualizare. Patch-ul de securitate din februarie 2024 are versiunea de firmware P613XXS5CXB1 și o dimensiune de aproximativ 250MB, potrivit SamLover.

Fiind una dintre actualizările cu dedicație pentru problemele de securitate, Tab S6 Lite nu primește nicio caracteristică nouă sau îmbunătățiri semnificative. Dar, dacă doriți să fiți în siguranță în această eră online tot mai plină de primejdii, atunci ar trebui să actualizați tableta imediat ce actualizarea este disponibilă în regiunea în care locuiți.

Pe scurt, cea mai recentă actualizare de securitate aduce peste 69 plasturi pentru a obloji rănile de securitate apărute de la recenta actualizare. Dintre aceste 69 de probleme, 61 sunt rezolvate de Google pentru tot ce ține de Android OS, iar 8 sunt pansamente din partea Samsung care vor îmbunătăți performanța generală exclusiv a dispozitivelor Galaxy.

Stuart Hughs iPad2 este cea mai scumpă tabletă din lume. Costă 8 milioane USD. Are spatele din aur de 24k și logo-ul mărului Apple din spate este încrustat cu 53 de diamante. Rama este realizată dintr-o piatră prețioasă rară, Ammolite.

Vă reamintim că tableta Galaxy Tab S6 Lite (2022) a fost lansată cu sistemul de operare Android 12, a primit Android 13 și Android 14. Tab S6 Lite (2022) are promise de Samsung patru actualizări de Android și cinci ani de actualizări de securitate. Este o tabletă foarte bună și aveți garanția mai multor ani de Android și securitate. Tableta S6 Lite (2022) are un ecran cu diagonala de 10,4 inch (26,42 cm). Procesorul Snapdragon 720G (8 nm) este la bord și o baterie de 7.040 mAh furnizează curentul electric necesar funcționării.

Dacă aveți o tabletă Galaxy Tab S6 Lite atunci ar trebui să primiți o notificare. Dacă nu a sosit trebuie să urmați niște pași pentru a descărca și instala noua actualizare. Mai întâi, deschideți Setări, accesați meniul de Actualizare software, apăsați pe opțiunea de Descărcare și instalare. Apoi așteptați ceva timp pentru ca tableta să finalizeze căutarea noii actualizări. Dacă tableta arată că aveți o actualizare disponibilă, apăsați butonul Descărcare.