Galaxy Tab S6 Lite primește actualizarea de securitate din ianuarie 2022

297
Galaxy Tab S6 Lite primeste actualizarea de securitate din ianuarie 2022
Sursa Foto: via hdblog.it

Nu prea mai suntem surprinși de faptul că Samsung lansează foarte rapid noile actualizări de securitate. Sigur că modelele emblematice au prioritate, dar și celelalte smartphone-uri sau tablete Samsung se bucură de acest regim. S-au dus vremurile în care Samsung lăsa mult de dorit cu privire la actualizările de software. În ultimul timp Samsung eclipsează toate companiile Android în această privință. Acum și Samsung Galaxy Tab S6 Lite primește actualizarea de securitate din ianuarie 2022.

Samsung Galaxy A51 a fost primul smartphone Android care a primit patch-ul din ianuarie. Au urmat cele trei smartphone-uri din gama Galaxy S21 și alte câteva, iar acum este la rând tableta Tab S6 Lite. Conform site-ului Italian HDBlog, tableta primește versiunea de firmware P615XXS4DUL5 în Franța. Tot acolo este disponibil și patch-ul de securitate din ianuarie pentru originalul Samsung Galaxy Fold.

Patch-ul de securitate din ianuarie disponibil pentru Galaxy Tab S6 Lite și Galaxy Fold

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din ianuarie 2022 în urmă cu două săptămâni, iar Galaxy A51 a fost primul telefon care a primit-o. Astăzi, compania a lansat noul său patch de securitate pentru Galaxy Tab S6 Lite și Galaxy Fold. În zilele următoare actualizarea se va extinde în toată Europa și la nivel global. Va ajunge în scurt timp și în România.

Cea mai recentă actualizare de securitate pentru Tab S6 Lite include corecția de securitate din ianuarie 2022 care remediază zeci de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Actualizarea aduce aceleași lucruri și pe Samsung Galaxy Fold, bineînțeles cu anumite lucruri specifice telefoanelor pliabile. Samsung Galaxy Fold primește versiunea de firmware F900FXXU6GUL9.

Actualizările OTA (over-the-air) sunt utilizate în principal pentru smartphone-uri și dispozitive mobile similare și folosește conexiunea la internet existentă a acestor dispozitive. Asistența de la operatorul de rețea mobilă nu este necesară.

Gigantul tech sud-coreean a lansat Tab S6 Lite în mai 2020 cu sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2. Tableta a primit actualizarea la Android 11 și One UI 3 la începutul anului 2021. Va primi actualizarea Android 12 și interfața aferentă cândva în prima jumătate a acestui an.

Actualizarea este trimisă prin OTA, iar mai devreme sau mai târziu va ajunge pe toate dispozitivele. Dacă sunteți utilizator Galaxy Tab S6 Lite sau Galaxy Fold în Franța este posibil să fi primit deja notificarea de actualizare. Dacă nu ați primit-o încă, puteți verifica manual prin Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.