Samsung Galaxy Tab S7+ (SM-T976B), confirmată de Bluetooth SIG

853
Sursa Foto: Bluetooth SIG

Samsung pregătește lansarea unei serii de noi dispozitive la următorul eveniment „Despachetat – Unpacked” al companiei. Conform unei recente informații acest eveniment ar avea loc pe 5 august. Cu această ocazie Samsung va lansa mai multe dispozitive. Printre acestea se va afla și tableta premium Samsung Galaxy Tab S7+.

Pe lângă Note 20 și Note 20+ (Ultra), vom mai primi un Fold 2, un Galaxy Z Flip 5G, un Galaxy Watch 2 și două noi tablete high-end – Tab S7 și Tab S7+. Cu ​​aproximativ două luni înainte de aceste lansări Bluetooth SIG a certificat pe Samsung Galaxy Tab S7+ (SM-T976B). Suntem siguri că va fi cea mai bună ofertă din gama Samsung de până acum.

Samsung Galaxy Tab S7 și S7+ cu ecrane de 11 și, respectiv 12,4 inch

Pagina site-ului Bluetooth SIG dezvăluie prea puține date în ceea ce privește specificațiile tabletei Tab S7+, conform MySmartPrice. Potrivit unor informații anterioare cele două modele Samsung Galaxy Tab S7 vor avea opțiuni de afișare de 12,4 inch (31,50 centimetri) la Tab S7+ și 11 inch la Tab S7. Inutil să spunem, ambele panouri vor fi de tip Super AMOLED. Rămâne de văzut dacă Samsung adaugă o opțiune cu de rată de actualizare ridicată pentru aceste dispozitive.

Ambele tablete, așa cum este de așteptat de la tabletele-pilot, vor avea un design premium extrem de subțire. Modelul mai mare, Samsung Galaxy Tab S7+ va veni alimentat de către procesorul Qualcomm Snapdragon 865 și va oferi cel puțin 8GB RAM. Ca opțiuni de stocare va avea 128GB și 256GB.

Dolby Atmos este o tehnologie de sunet surround anunțată de Dolby Laboratories în 2012. Practic cu Dolby Atmos se creează o experiență audio tridimensională, care te înconjoară din toate părțile. Samsung a introdus sistemul Dolby Atmos cu seria Galaxy S9.

Alte caracteristici așteptate includ difuzoare stereo marca AKG, cu suport Dolby Atmos. Mai vor fi la bord două camere foto la spate și una frontală, un scaner de amprentă în ecran și suport pentru rețele 5G. Ne așteptăm ca tabletele să ruleze pe Android 10 însoțit de ultima iterație a interfeței Samsung One UI.

Samsung Galaxy Tab S7+ va avea parte de o baterie masivă de peste 10.000 mAh, conform mai multor informații. Foarte probabil o astfel de baterie va fi compatibilă cu încărcarea rapidă adaptativă a companiei Samsung. Bateria uriașă și cipul performant Qualcomm 865 va duce la o viață lungă a bateriei. Este un lucru pe care și-l dorește orice utilizator.