Acasă Stiri Galaxy Tab S7 Lite și Galaxy Tab A7 Lite posibilă lansare în...

Galaxy Tab S7 Lite și Galaxy Tab A7 Lite posibilă lansare în iunie

Noile tablete Samsung vin și vor fi cu siguranță de interes pentru oricine care dorește o tabletă Android mai ieftină. O nouă scurgere de informații sugerează că Samsung Galaxy Tab S7 Lite și Samsung Galaxy Tab A7 Lite vor fi lansate oficial în iunie.

Informația provine, via TechRadar, de la o postare pe Twitter a lui WalkingCat. Acesta este de obicei o sursă fiabilă de informații. Din această postare pe Twitter nu primim prea multe informații despre tablete, cu excepția ferestrei de lansare din iunie 2021. WalkingCat mai publică în tweetul său si dimensiunile viitoarelor tablete „Lite”. Galaxy Tab S7 Lite va avea diagonala ecranului 12,4 inch (31,5 cm) și Galaxy A7 Lite o diagonală de 8,7 inch (22,1 centimetri).

Samsung Galaxy Tab S7 Lite cu o conectivitate 5G

Se pare că Samsung Galaxy S7 Lite va veni cu 5G la bord, sau cel puțin opțiunea 5G. Despre acest lucru au mai fost informații anterioare iar postarea recentă este confirmare. Din câte se pare Galaxy Tab S7 Lite va fi una dintre cele mai bune opțiuni de tabletă 5G la un preț accesibil anul acesta.

Dacă vă amintiți un Samsung Galaxy Tab S6 Lite a fost lansat în aprilie anul trecut. Deși în unele piețe a durat ceva timp pentru ca tableta să fie scoasă la vânzare, s-a bucurat de succes peste tot. În 2021 Samsung merge pe urmele acesteia și sperăm să dureze mai puțin timp până ajunge pe toate piețele. Dacă gigantul tech respectă lansarea de anul trecut este posibil să vedem pe Galaxy Tab S7 Lite tot în aprilie. Nu știm momentan dacă va veni concomitent cu Samsung Galaxy Tab S7 Lite.

TechRadar este o publicație online axată pe tehnologie, cu echipe editoriale și redacții în Statele Unite, UK, Australia și India. În ianuarie 2018 TechRadar a fost al 10-lea cel mai popular site de tehnologie din lume. A avut peste 73 de milioane de cititori.

Am primit pe Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy S7+ anul trecut în august. Ediția Tab S7 Lite va fi, fără îndoială, o versiune mai puțin puternică și mai accesibilă a acestor tablete. Știm deja dimensiunea ecranului și designul credem că va arăta la fel. Probabil Samsung va face mai multe ajustări pentru a putea reduce prețul. De exemplu, pentru Galaxy Tab S6 Lite, Samsung a redus rezoluția afișajului, a redus opțiunile disponibile de memorie RAM și stocare, a redus numărul de difuzoare de la bord și a făcut alte câteva modificări. Ne așteptăm la ceva similar și de data aceasta.

Anul acesta primim și seria high-end Galaxy Tab S8

Designul lui Galaxy Tab A7 Lite este o surpriză. Compania a lansat modelul Galaxy Tab A7 ca o tabletă ieftină. Aici nu știm ce rol mai are numele „Lite” din coadă. Nu știm nici ce reduceri mai poate face Samsung în afară de diagonala ecranului. Samsung Galaxy Tab A7 a fost lansată cu un ecran de 10,4 inch (26,42 centimetri) iar acum va primi unul de 8,7 inch. Poate fi singurul down-grade pentru Galaxy Tab A7 Lite.

Vom auzi, fără îndoială, mai multe despre aceste tablete la prețuri accesibile în perioada următoare. Între timp, ne așteptăm la Samsung Galaxy Tab S8 mai târziu în an, deși până în acest moment nu au existat prea multe zvonuri despre noua serie premium.

Stiri

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...