Galaxy Tab S7+ certificată de TUV Rheinland cu baterie de 10.090 mAh

642
Sursa Foto: via @smartvenkat95

Samsung ar putea lansa, probabil, tabletele high-end de ultimă generație în cadrul evenimentului din 5 august. Au fost zvonuri că Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ vor fi lansate puțin mai repede sau mai târziu decât evenimentul Galaxy Unpacked. În acest fel lansarea seriei Note 20, a lui Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G ar fi mai puțin aglomerată și urmăritorii online se vor putea concentra mai bine pe smartphone-urile ce vor fi lansate.

Despre Tab S7 au fost mai multe zvonuri că va primi și un frate mai mare, pe Galaxy Tab S7+ și acum lucrurile capătă tot mai mult contur. Acum au apărut documentele de certificare și câteva fotografii cu uriașa baterie ce se va afla pe tableta Tab S7+. Atât certificările TUV Rheinland, cât și Safety Korea confirmă capacitatea bateriei. Aceasta va avea o capacitate de 9.800 mAh, cu o încărcare tipică de 10.090 mAh.

Vom avea și o variantă a tabletei Galaxy Tab S7+ cu o conectivitate 5G

Până acum, chiar dacă au fost zvonuri, se crede că diferența dintre Tab S7 și Tab S7+ este doar la dimensiuni. Acum avem confirmarea din surse sigure că bateria are capacitate diferite pe cele două modele. Samsung Galaxy Tab S7 am văzut anterior că va avea o baterie de 7.760 mAh.

Samsung Tab S7 este de așteptat să împacheteze un ecran OLED de 11 inch, ușor mai mare decât ecranul aflat pe Samsung Galaxy Tab S6. Pe de altă parte, Galaxy Tab S7+ va ave o dimensiune mult mai mare a ecranului de 12,3 sau 12,4 inch. Ambele sunt afișaje Super AMOLED sunt de așteptat să ofere o viteză de actualizare de până la 120 Hz. La bord vor avea procesorul Qualcomm Snapdragon 865. Despre modelul „Plus” știm că va avea și o variantă 5G.

GizmoChina este un site cu sediul central în Shenzhen, China. GizmoChina este un blog tehnic în special despre smartphone-uri, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu și are peste trei milioane de utilizatori lunar.

Modelul mai mare, Galaxy Tab S7+ va oferi cel puțin 8GB RAM. Ca opțiuni de stocare estimăm că va avea 128 GB și 256 GB. Aproape sigur difuzoare stereo AKG vor fi la bord și un scaner de amprente în-display. Ce puțin deocamdată nu sunt informații dacă vom avea și o variantă mai accesibilă, gen Galaxy S6 Lite. Este posibil ca mai târziu să primim și așa ceva.

Despre prețuri nu sunt informații, dar având în vedere că va fi o tabletă premium cu noi caracteristici, prețul îl va depăși pe cel al modelului Tab S6. Când a fost lansată Galaxy Tab S6 a avut un preț de un preț de aproximativ 650€. Sigur acest preț va fi depășit, conform GizmoChina.