Galaxy Tab S9 Lite și Galaxy Watch FE posibil în lucru la Samsung

156
Samsung Galaxy Watch FE si Tab S9 Lite
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung ne pregătește permanent surprize, dar parcă începem să ne obișnuim cu acest lucru. Acum am aflat că Samsung ar putea avea un nou ceas și o tabletă în lucru. Se pare că este vorba despre Galaxy Watch FE și Galaxy Tab S9 Lite. Ar putea fi aceleași dispozitive despre care au fost informații că ar fi reîmprospătările din 2024 pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Tab S6 Lite.

Recent au fost informații că Samsung lucrează la versiuni 2024 pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Tab S6 Lite. Sursa acestei informații a fost Roland Quandt, un tipster de încredere, cu un istoric excelent despre portofoliul Samsung. El a spus că dispozitivele vor fi lansate ca Galaxy Watch 4 (2024) și Galaxy Tab S6 Lite (2024). Roland Quandt nu a distribuit informații suplimentare.

Nu era clar cum ar fi diferite noile dispozitive de versiunile lor originale. Speculam că Samsung le-ar putea lansa din nou cu un procesor mai nou și o versiune mai recentă de Wear OS / Android OS. Galaxy Tab S6 Lite, care a debutat inițial în 2020, a primit deja o reîmprospătare în 2022 cu modificări similare.

Între timp, potrivit AndroidHeadlines, un alt cunoscut informator din domeniu, @TheGalox_, susține că Samsung se pregătește să lanseze un Galaxy Watch FE și o tabletă Galaxy Tab S9 Lite. Ceasul se vrea o combinație între un Galaxy Watch 5 și un Galaxy Watch 4 care vizează segmentul mid-range. Tableta, între timp, îi va urma cunoscutei Galaxy Tab S6 Lite.

Din câte vedem, acestea sunt aceleași două dispozitive la care Roland Quandt le-a numit Galaxy Watch 4 (2024) și, respectiv, Galaxy Tab S6 Lite (2024). Samsung ar putea căuta să ofere pentru ambele specificații de vârf la un preț mai mic. Este posibil ca Samsung să meargă pe structurile existente, să actualizeze doar câteva lucruri: procesorul, software-ul și altele. De asemenea, ne așteptăm ca Samsung să lanseze pe Galaxy Tab S9 Lite și Galaxy Watch FE cu prețuri accesibile. Din păcate, în momentul de față nu avem alte detalii.

Lite este un cuvânt care înseamnă un produs mai puțin avansat, mai simplu decât versiunea originală. Eticheta Lite se pune unui produs mai slab în calorii (specificații) sau ca structură decât produsul original utilizat pe scară largă.

Zvonul anterior și informația de acum nu precizează clar când aceste dispozitive vor deveni oficiale. Samsung are mai multe alte produse în pregătire, programate să debuteze în următoarele câteva luni. Acestea includ seria Galaxy Watch 7 și dispozitivele pliabile Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Compania ar putea lansa aceste dispozitive în iulie sau august 2024.

Rămâne de văzut dacă Galaxy Watch FE/Galaxy Watch 4 (2024) și Galaxy Tab S9 Lite/Galaxy Tab S6 Lite (2024) ajung împreună cu aceste produse sau separat. Există, de asemenea, zvonuri despre un smartphone pliabil accesibil Galaxy Z Fold 6. Vă vom ține la curent cu cele mai recente informații despre toate aceste produse.