Următorul eveniment Galaxy Unpacked posibil la sfârșitul lui iulie

230
Samsung Galaxy Unpacked
Sursă foto: via Potatotech

Următorul eveniment Samsung Unpacked este de așteptat să aducă telefoanele pliabile de ultimă generație Samsung, este vorba despre Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. La același eveniment, s-ar putea să vedem și seria Galaxy Tab S9, Galaxy Watch 6 și poate noi căști. Acesta ar fi al doilea eveniment Unpacked al anului după cel din februarie care a adus telefoanele din seria Galaxy S23.

De obicei, cel de-al doilea eveniment Unpacked al anului are loc în august. Dar în acest an, Galaxy Z Fold 5 se confruntă cu o nouă concurență, cu Google Pixel Fold. Astfel planurile Samsung vor fi deranjate puțin de această lansare, conform colegilor noștri de la PhoneArena. Precomenzile pentru pliabilul Google ar trebui să înceapă din 26 aprilie, dar numai prin magazinul online Google. Primul Google Pixel Fold pliabil va începe să fie livrat pe 27 iunie.

Galaxy Unpacked posibil între 25 iulie și 27 iulie

Se pare că debutul lui Google Pixel Fold îl face pe Samsung să lucreze pentru a dezvălui pliabilele mai repede. În mod normal, Samsung își prezentă telefoanele pliabile în august și le-ar lansa la sfârșitul aceleiași luni. Dar cu Pixel Fold la orizont, Samsung nu vrea să-i acorde pliabilului Google prea mult timp pentru a câștiga admiratori înainte de lansarea Galaxy Fold 5. Acum sunt informații tot mai insistente că următorul eveniment Galaxy Unpacked ar putea avea loc la sfârșitul lunii iulie. Se înaintează și o perioadă cuprinsă între 25 iulie și 27 iulie pentru acest eveniment.

Google Pixel este un brand de dispozitive electronice lansat Google cu sistemul de operare Chrome sau Android. Brandul Pixel a fost introdus de Google în februarie 2013 și include laptopuri, tablete, smartphone-uri și mai multe accesorii.

Chiar dacă are sens ca Samsung să lanseze pe Galaxy Z Fold 5 mai devreme decât de obicei anul acesta, concluzia este că, dacă următorul eveniment Unpacked va avea loc la sfârșitul lunii iulie, ar fi cu doar două săptămâni mai devreme decât evenimentul de anul trecut. Samsung Galaxy Z Fold 4 a fost anunțat în 10 august 2022 și lansat la vânzare pe 25 august.

Anunțarea dispozitivului cu două săptămâni mai devreme decât în ​​mod normal ar ajuta Samsung să împiedice un număr mare de potențiali cumpărători Galaxy Z Fold 5 să treacă la Pixel Fold. Dacă acest zvon se adeverește, înseamnă că Samsung așa crede.