Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4 au apărut pe Amazon Canada

382
Galaxy Watch 4 Classic si Galaxy Watch 4 au aparut pe Amazon Canada
Sursa Foto: phonearena.com

Amazon Canada tocmai a publicat aproape tot ce trebuie știut despre viitorul Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4. Au apărut fotografii oficiale, detalii tehnice, dar și prețurile. În ultimele săptămâni, scurgerile s-au acumulat, detaliind o mulțime de informații despre viitoarele ceasuri inteligente, iar acum avem noi imagini oficiale și detalii despre ceasuri.

Galaxy Watch 4 este ceea ce pare a fi succesorul lui Galaxy Watch Active 2. Este oferit în două versiuni, conform Amazon: 44 și 40 mm. Are carcasa metalică din aluminiu pentru varianta mai ieftină. Bateria modelului de 44 mm este de 361mAh, în timp ce modelul de 40 mm are o baterie de 247mAh.

Galaxy Watch 4 Classic este listat în variante de 46 și 42 mm și va fi succesorul lui Galaxy Watch 3. Versiunea Classic are același afișaj și baterie, dar este puțin mai mare, cu un diametru de 46 sau 42 mm. Va avea o ramă rotativă. Acest model are o carcasă neagră din oțel inoxidabil. Caracteristicile pe care le vor avea Watch 4 Classic și Watch 4 sunt următoarele: analiza compoziției grăsimii corpului; Advanced Sleep; V02 Max; monitorizarea oxigenului din sânge; și monitor de ritm cardiac.

Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic au apărut pe Amazon

Toate modelele Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic vor veni fie în variante WLAN și Bluetooth, fie în variante compatibile LTE. Toate modelele sunt listate ca rezistente la apă. În ceea ce privește prețurile, rețineți că aceste prețuri sunt pentru Amazon Canada, adică în dolari canadieni. Cel mai ieftin ceas inteligent din serie, varianta Bluetooth Galaxy Watch 4 de 40mm are un preț de 309,85 dolari canadieni. Versiunea mai mare Galaxy Watch 4 de 44mm, tot Bluetooth, este listată pentru 346,82 dolari canadieni și, conform Amazon, va fi lansată la vânzare pe 27 august. Aceeași data de vânzare este listată și pentru Galaxy Watch 4 Classic: 27 august, potrivit PhoneArena.

Dolarul canadian este unitatea monetară a Canadei din 1871. Este a cincea cea mai deținută valută de rezervă din lume, după dolarului american, euro, yen și lira sterlină. Regina Elisabeta a II-a este pe aversul tuturor monedelor.

În ceea ce privește prețurile smartwatch-ului premium, Samsung Galaxy Watch 4 Classic, versiunea sa de 46 mm va avea un preț de 463,88 dolari canadieni, în timp ce versiunea de 42 mm a fost listată la 427,73 dolari canadieni.

One UI Watch va debuta pe noile smartwatch-uri Samsung

Până în prezent, știm că ambele ceasuri inteligente vor rula interfața One UI Watch, recent anunțată. Google a declarat că, datorită colaborării cu Samsung, aplicațiile vor porni cu până la 30% mai rapid pe cele mai recente procesoare.

Cu One UI Watch, aplicațiile vor fi adăugate automat la Galaxy Watch atunci când un utilizator descarcă aplicația principală pe smartphone-ul său. O altă caracteristică este asistența sincronizată pentru contactele blocate – deci, dacă blocați pe cineva pe Galaxy Watch, această persoană va fi blocată și pe telefonul dvs. În plus, noua interfață a sistemului de operare are suport Google Play. Astfel veți avea acces la mai multe aplicații și vizualizare de fețe ca niciodată.

Lansarea oficială a modelelor Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic va fi pe 11 august. Tot atunci vor mai fi lansate pliabilele Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3 și căștile Galaxy Buds 2.