Galaxy Watch 4 și Watch 5, actualizări de pluginuri disponibile pentru descărcare

236
Galaxy Watch 4 and Watch 5 Pluginuri
Sursa foto: via samlover.com

Samsung a lansat recent mai multe actualizări pentru dispozitivele Galaxy, care au adus multe modificări noi dispozitivelor. De exemplu, cea mai recentă interfață Samsung One UI 6 a adus multe funcții noi și a îmbunătățit altele. Dar, pentru a face celelalte aplicații compatibile, Samsung a lansat noi actualizări. Mergând mai departe, Samsung a adus și actualizări de pluginuri de ceas la seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5.

Un plugin este o componentă software care adaugă o caracteristică specifică unui program de calculator existent. Când un program acceptă plug-in-uri, acesta permite personalizarea. Pluginurile de ceas Galaxy sunt componenta principală a ceasurilor și oferă mai multe funcții, potrivit SamLover. În plus, oferă și o platformă pentru a stabili conexiunea între ceasurile Galaxy și dispozitivele Android, inclusiv smartphone-uri și tablete.

Actualizări de pluginuri pentru seriile Galaxy Watch 4 și Watch 5

Samsung a lansat noi actualizări pentru pluginurile pentru mai multe modele, inclusiv Galaxy Watch și Galaxy Watch 5. Pluginul pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro primește o nouă actualizare cu numărul de versiune de firmware 2.2.11.23102551. În același timp, la Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic actualizarea pluginului are versiunea cu numărul 2.2.12.23102551.

Cu toate acestea, odată cu noile actualizări, Samsung nu a dezvăluit nimic în mod specific despre modificările aduse cu acestea. În mod normal este de așteptat ca noua actualizare să elimine bug-urile interne și să îmbunătățească performanța acestor ceasuri inteligente.

În 1998, Steve Mann a inventat, proiectat și construit primul ceas de mână Linux din lume. El l-a prezentat la conferința IEEE ISSCC 2000 care a avut loc la San Francisco, SUA pe 7 februarie 2000. Steve Mann a fost numit „părintele computerului purtabil”.

După actualizare utilizatorii de Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro se pot bucura de funcțiile ceasurilor Galaxy. Puteți actualiza cu ușurință aceste pluginuri de ceas din Google Play. Vedeți pe I❤️Samsung ce noutăți am dori să vedem la viitoarea serie Galaxy Watch 7!