Variantele ceasurilor Galaxy Watch 5 LTE certificate de FCC

272
Cum sa comutati intre Google Assistant si Bixby pe Galaxy Watch 4
Sursa Foto: SamMobile.com

Viitoarea serie Samsung Galaxy Watch 5 vizitează din nou Comisia Federală de Comunicații (FCC). După cum unii dintre voi își amintesc, modelele Galaxy Watch 5 doar cu Wi-Fi au fost certificate de agenția americană în urmă cu câteva zile. Acum este timpul ca variantele Galaxy Watch 5 LTE să meargă pe aceeași cale.

Conform SamMobile, trei modele de ceasuri inteligente cu capabilități LTE au fost depistate pe site-ul FCC. Au numerele de model SM-R905 pentru Galaxy Watch 5 de 40 mm; SM-R915 pentru modelul Galaxy Watch 5 de 44 mm; și SM-R925 pentru Samsung Galaxy 5 Pro (46 mm). Recent am scris că Samsung este posibil să renunțe la varianta Classic.

Smartwatch-urile Galaxy Watch 5 LTE certificate de FCC

Galaxy Watch 5 LTE (SM-R905) este modelul de bază cu diametrul cel mai mic al ecranului. SM-R915 alocat lui Galaxy Watch 5 ar trebui să fie în esență același smartwatch, doar mai mare (44 mm). Iar SM-R925 ar putea ajunge pe piață ca Galaxy Watch 5 Pro (46 mm). Probabil pentru acesta Samsung a rezervat unele upgrade hardware unice.

FCC a certificat și numerele de model: SM-900, SM-910 și SM-920. Aceste numere sunt pentru variantele Wi-Fi ale celor trei modele din seria Galaxy Watch 5. Și aici primele două sunt variantele cu dimensiunea de 40 mm și 44 mm ale seriei Watch 5. Cel din urmă număr ar trebui să fie modelul Pro, care va veni într-o dimensiune de 46 milimetri.

Milimetrul este o unitate de lungime derivată din metru. Valoarea sa este egală cu o miime de metru. Cele mai mici grosimi pe care ochiul uman le poate vedea sunt de ~0,02 până la 0,04 mm, grosimea unui fir de păr uman foarte subțire.

SM-R905 ar trebui să ajungă pe piață în culorile negru, auriu, roz și argintiu. SM-R915 ar putea fi disponibil în negru, argintiu și safir. Nu în ultimul rând, Galaxy Watch 5 Pro ar putea fi disponibil în negru și argintiu. Niciunul dintre cele trei modele Samsung reperate la FCC nu va avea o ramă fizică rotativă, iar viitorul modelului Classic rămâne sub semnul întrebării. Posibil ca Galaxy Watch 4 Classic să fie ultimul model cu acest nume din portofoliul Samsung. Ar trebui să aflăm mai multe în săptămânile și lunile următoare, așa că fiți pe fază.

Samsung va lansa seria Galaxy Watch 5 pe 10 august, sugerează zvonurile recente. Compania ar putea apoi lansa la vânzare cele trei modele, două – trei săptămâni mai târziu.