Seria Galaxy Watch 6 va primi funcția My Vitality Score în acest an

193
Vitality Score
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung a dezvăluit oficial următorul său dispozitiv purtabil, Galaxy Ring, la MWC 2024. Printre altele gigantul high-tech sud-coreean a dezvăluit și unele dintre caracteristicile sale avansate. Cu toate acestea, cea mai bună parte aici este că, una dintre caracteristicile sale proeminente, My Vitality Score – Scorul meu de vitalitate, va fi lansată și pentru seria Galaxy Watch 6 la sfârșitul acestui an.

Potrivit informațiilor, Samsung a anunțat că funcția My Vitality Score va veni la Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. Totuși, compania Samsung a precizat că Scorul de vitalitate va funcționa doar atunci când unul dintre aceste două ceasuri inteligente este asociat cu un Galaxy S24, Galaxy S24+ sau un Galaxy S24 Ultra. Aceasta înseamnă că utilizatorii actualei serii de ceasuri inteligente s-ar putea bucura și de unele funcționalități ale inelului Galaxy Ring.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

De menționat, caracteristica Scor de vitalitate ar putea ajunge pe seria Galaxy Watch 6 mai târziu în acest an și este probabil să fie lansată pentru toate viitoarele ceasuri Galaxy și ar putea funcționa cu viitoarele smartphone-uri de ultimă generație. Vedeți pe I❤️Samsung cum să activați și să măsurați EKG-ul pe seria Galaxy Watch 6!

Sursă foto: SammyFans

Mergând mai departe, această nouă funcție se bazează pe un model de la Universitatea din Georgia și folosește patru factori: activitate, ritm cardiac în repaus, variabilitatea ritmului cardiac și somn. Acești factori sunt considerați că oferă fiecărui utilizator un scor de vitalitate și îl ajută să obțină informații personalizate despre sănătate.

University of Georgia, înființată în 1785, este una dintre cele mai vechi universități publice din SUA. Suprafața totală a universității este 168,10 km²! Campusul principal al Universității din Georgia este format din 465 de clădiri.

My Vitality Score oferă statistici personalizate de sănătate bazate pe mai mulți factori, inclusiv somn, activitate, ritm cardiac și variabilitate a ritmului cardiac. Samsung a făcut unele precizări în privința caracteristicii My Vitality Score – Scorul meu de vitalitate. “Scorul meu de vitalitate va fi disponibil pe Samsung Health în 2024. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv portabil. Caracteristicile sunt destinate numai în scopuri generale de wellness și fitness. Măsurătorile sunt doar pentru referință personală. Vă rugăm să consultați un medic pentru sfaturi.”