Ceasul Galaxy Watch 7 Pro va avea o baterie uriașă

92
Galaxy Watch 7 Pro
Sursă foto: 9to5Google

Samsung se abate rar de la strategia sa tipică de lansare atunci când vine vorba de smartphone-uri de ultimă generație. În schimb, când vine vorba despre smartwatch-uri, compania Samsung este puțin mai imprevizibilă. Anul trecut, de exemplu, Samsung a lansat două modele Galaxy Watch 6 și două Galaxy Watch 6 Classic. Acestea au urmat celor două modele Galaxy Watch 5 (40 și 44 mm) și unui Galaxy Watch 5 Pro din 2022. Astfel este posibil ca în acest an să primim și un Galaxy Watch 7 Pro / Classic / Ultra.

Acest lucru face destul de greu să anticipăm câte versiuni ale Galaxy Watch 7 vom vedea în 2024 și mai ales cum ar putea fi numite. În acest moment sunt tot felul de informații, mai ales de la SamMobile și GalaxyClub, de unde aflăm că este posibil să primim trei modele. Potrivit unor informații, un membru al acestui trio, are o baterie masivă cu o capacitate nominală de 578 mAh. Este foarte aproape de bateria de 573 mAh aflată pe Galaxy Watch 5 Pro. Acest Galaxy Watch 7 Pro / Classic / Ultra, nu se știe momentan cum se va numi (îl vom numi Galaxy Watch 7 Pro), ar trebui să aibă o baterie cu o capacitate anunțată (sau tipică) de aproximativ 590 mAh.

În schimb, atât Galaxy Watch 6, cât și Watch 6 Classic vin cu o capacitate a bateriei promovată de 300 și 425 mAh în dimensiunile lor mici și, respectiv, mari. Prin urmare, este clar că avem de-a face cu cea mai mare și mai premium variantă de Galaxy Watch 7 aici, deși numele său oficial nu îl știm. Dar, potrivit PhoneArena, o revenire Pro pare foarte probabilă.

Sursa foto: phonearena.com

Indiferent dacă acest ceas inteligent se va numi Galaxy Watch 7 Pro sau Galaxy Watch 7 Classic sau Galaxy Watch 7 Ultra ne așteptăm la o viață epică a bateriei în utilizarea reală. Vorbim 4 – 5 zile cu o singură încărcare, mai degrabă decât săptămânile adesea promise de alte companii. Au fost și zvonuri despre un design pătrat în locul celui circular, dar deocamdată Samsung nu a confirmat nimic.

Cercul semnifică multe concepte sacre și spirituale, inclusiv unitatea, infinitul, întregul, universul, divinitatea, echilibrul, stabilitatea și perfecțiunea, printre altele. Prima definiție cunoscută a cercului datează de la filozoful grec Platon (428–348 î.Hr.).

Destul de recent am aflat și numerele de model intern pentru viitoarele ceasuri Samsung: SM-L30x, SM-L31x și SM-L70x. Se crede că primele două sunt asociate cu modelul standard și clasic, iar ultimul se speculează a fi Pro. Modelele din seria Galaxy Watch 7, indiferent câte vor fi, vor avea un procesor Samsung Exynos W940 nou. Acesta va fi mai puternic și mai eficient energetic față de Exynos W930 aflat în seria Galaxy Watch 6.

Samsung nu a anunțat nimic despre lansarea seriei Galaxy Watch 7. Cel mai probabil Samsung va lansa seria Galaxy Watch 7 în 10 iulie la Paris, alături de Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6 și inelul inteligent Galaxy Ring.