Samsung Galaxy Watch Active 2 este deja în lucru

946
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat smartwatch-ul Galaxy Watch Active alături de Galaxy S10 în luna februarie a acestui an. Ceasul inteligent orientat spre fitness a reușit să obțină un design nou și mai modern, precum și o funcționalitate îmbunătățită. Galaxy Watch Active a fost conceput pentru cei ce doresc să se antreneze, pentru cei pasionați de sport și fitness. Watch Active a venit, de asemenea, cu foarte multe caracteristicii indispensabile pentru monitorizarea sănătății.

Nu mai departe de săptămâna trecută au fost zvonuri că gigantul tech sud-coreean ar lucra la un viitor Galaxy Watch 2. Acum site-ul SamMobile confirmă în exclusivitate că există într-adevăr un nou smartwatch Galaxy Watch Active 2 în dezvoltare. Sunt așteptări mari de la viitorul ceas inteligent Samsung. Gigantul tech va îmbunătăți în mod evident caracteristicile legate de fitness, după cum se poate aștepta de la un nou smartwatch.

Samsung lucrează la un Galaxy Watch Active 2

Așa cum am menționat de mai multe ori în paginile noastre, Galaxy Watch Active se bucură de multe aprecieri. Utilizatorilor au apreciat foarte mult în special schimbările de design pe care le-a introdus Samsung. Watch Active a venit fără cadranul rotativ pentru a deveni mai ușor și mai compact. Nu toți au apreciat acest lucru, lipsa inelului rotativ pentru navigarea prin meniuri.

Produsul final este însă unul extrem de confortabil de purtat, pentru perioade lungi de timp cu o singură încărcare. Da, rama rotativă a fost foarte apreciat și la îndemână când navigați prin interfața de utilizare.  Dar noua interfața One UI parcă a făcut uitată această ramă rotativă.

Conform SamMobile, compania sud-coreeană se pare va merge pe aceeași formulă pentru Watch Active 2. Nici acesta, la fel ca predecesorul său, nu va mai avea o ramă rotativă. Acest lucru ar însemna că dispozitivul va păstra confortul pe care proprietarii Galaxy Watch Active l-au obținut. S-ar putea să existe și alte îmbunătățiri ale designului, dar ne așteptăm ca Galaxy Watch Active 2 să fie în mare măsură similar cu predecesorul său.

Primul ceas digital a debutat în 1972, a fost numit „Pulsar” și fabricat de Hamilton Watch Company. „Pulsar” a devenit un nume de marcă care mai târziu a fost achiziționat de Seiko în 1978. Primele ceasuri efectiv inteligente au apărut pe parcursul anului 2012. Pebble este punctul de referință și un pionier în lumea ceasurilor inteligente.

Nu se știe sigur acum când Samsung intenționează să lanseze Galaxy Watch Active 2. S-ar putea să se întâmple acest lucru în perioada următoare și să vină braț la braț cu Galaxy Note 10 în luna august. Cu toate acestea, dat fiind că Watch Active a fost lansat doar de patru luni, nu credem că Samsung se va grăbi cu lansarea.