Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

765
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni în urmă, Smartwatch-ul a primit actualizarea Tizen UI 5.5  și unele piețe au acces la funcționalitatea ECG. Purtabilul Samsung se vinde foarte bine și compania este atentă cu el.

Acum, gigantul tehnologic sud-coreean a lansat o nouă actualizare pentru varianta LTE a lui Galaxy Watch Active 2. Actualizarea aduce câteva remedieri de erori, performanțe îmbunătățite și câteva caracteristici noi, conform SamMobile. Printre acestea și o îmbunătățire a conexiunii și preciziei sistemului de poziționare globală (GPS).

Actualizarea lui Galaxy Watch Active 2 a debutat în SUA

Samsung Galaxy Watch Active 2 versiunea LTE primește acum o nouă actualizare de software în SUA. Noua actualizare are o dimensiune de descărcare de 45,42 MB și are versiunea de firmware  R825USQU1BTJ6. Jurnalul oficial de schimbări menționează conexiune și precizie GPS îmbunătățită și ghidarea vocală prin intermediul unei căști Bluetooth conectate în timpul exercițiilor.

Samsung a adăugat, de asemenea, ghidare vocală pentru lucruri precum distanța parcursă și datele despre ritmul cardiac atunci când funcția Auto Lap este activată în timpul ciclismului și alergării. Iată ce aduce pe scurt noua actualizare pentru ceasul inteligent Samsung:

  • Precizie și conexiune GPS îmbunătățită
  • Ghidare vocală prin setul cu cască conectat la mobil atunci când faceți exerciții cu un ceas
  • Ghidare vocală pentru distanța parcursă și datele HR (heart rate), când funcția Auto Lap este activată în timpul alergării / ciclismului
  • Îmbunătățire stabilității și fiabilității smartwatch-ului

Samsung a lansat câteva dintre aceste funcții pe Galaxy Watch Active 2 în Coreea de Sud luna trecută. Acum aceste funcții sunt disponibile la nivel global, chiar dacă în unele zone încă nu au ajuns. De când a fost lansat ceasul, acesta a primit mai multe funcții noi prin actualizări de software. Au ajuns pe ceas detectarea căderilor, analiza rulării, capturi de ecran cu derulare, răspuns inteligent, istoricul chat-urilor, suport pentru emoji și imagini noi și VO2 max.

GPS-ul a fost inventat din necesitatea unui sistem independent de navigație militară. Departamentul Apărării din SUA a fost primul care a realizat acest lucru. A dezvoltat sistemul, care inițial a utilizat 24 de sateliți. Utilizarea civilă a fost permisă din anii 1980.

Actualizarea este disponibilă de pe smartphone prin Galaxy Wearables

Datorită noii actualizări Samsung, ceasul inteligent va avea caracteristici mai bune de care vor beneficia cu siguranță mulți utilizatori. Nu avem informații să fi fost probleme cu GPS-ul la Active 2, dar orice astfel de îmbunătățire este binevenită. Proprietarii smartwatch-ului se pot actualiza folosind aplicația Samsung Galaxy Wearable de pe telefonul lor asociat.

Galaxy Watch Active 2 este unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri de la Samsung după Samsung Galaxy Watch 3. Pentru a obține rezultate mai bune de pe GPS-ul ceasului dvs., actualizați această versiune mai nouă. Momentan doar utilizatorii de Watch Active 2 LTE din SUA pot instala această actualizare din aplicația Galaxy Wearable. Desigur, Samsung va extinde disponibilitatea în mai multe regiuni în următoarele zile sau săptămâni.