Samsung Galaxy Watch Active 2 primește o nouă variantă de culoare

526
Samsung va lansa in curand pe Galaxy Watch Active 2 o noua culoare
Sursa Foto: @evleaks

Samsung a lansat acum câteva luni un nou ceas inteligent alături de seria Galaxy Note 20. Acum compania se pregătește să lanseze o nouă variantă de culoare pentru Samsung Galaxy Watch Active 2. Această nouă variantă de culoare va fi dezvăluită la începutul lunii viitoare în timpul anunțului seriei emblematice Samsung Galaxy S21.

Potrivit cunoscutului Evan Blass, compania va lansa anul viitor o variantă roz-auriu al lui Samsung Galaxy Watch Active 2. Tot Evan Blass a confirmat și data lansării: 14 ianuarie 2021 când va vedea lumina zilei seria Galaxy S21. Posibil ca tot atunci să primim un nou tracker de fitness, sigur un nou încărcător rapid Samsung și setul wireless Galaxy Buds Pro. Este posibil ca Samsung să mai scoată din mânecă și altceva, cum a mai făcut cu alte ocazii.

Samsung Galaxy Watch Active 2 în ton cu Phantom Violet de pe S21+

Conform Universmartphone, Evan Blass a publicat și primele imagini cu varianta roz-auriu a lui Samsung Galaxy Watch Active 2. Noua variantă de culoare viitoare a smartwatch-ului Samsung pare să prezinte o bandă de culoare violet asociată cu o carcasă din metal de culoare roz-auriu. Se potrivește cu varianta de culoare Phantom Violet a lui Galaxy S21+ care a apărut acum câteva zile.

Galaxy Watch Active 2 a fost lansat în variante de dimensiuni ale ecranului de 40 și 44 mm. Are un ecran circular Super AMOLED cu rezoluție 360​​×360 pixeli, Gorilla Glass DX+, afișaj Always-On și un cadru tactil. Ceasul inteligent Samsung are un procesor Exynos 9110 de 10nm. Vine în variante LTE și Bluetooth. Varianta LTE are 1,5GB RAM + 4GB memorie internă, iar varianta Bluetooth are 768MB RAM + 4GB memorie internă. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între Galaxy Watch Active 2 vs Apple Watch Serie 5.

Watch Active 2 are Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 5.0. NFC, GPS, GLONASS și Beidou. Ca senzori are accelerometru, giroscop, barometru, HRM (heart rate monitor) și senzor de lumină ambientală. Galaxy Watch Active 2 este certificat 5ATM, IP68 și MIL-STD-810G. Vedeți mai multe despre acest ceas inteligent pe I❤️Samsung!

MIL-STD-810G este un standard militar tehnic SUA pentru echipamente militare. Confirmă compatibilitatea echipamentelor și dispozitivelor cu temperaturi extreme, radiații, umiditate, substanțe chimice, forțe de accelerație și vibrații rezultate din utilizarea armelor de foc.

Ceasul include urmărirea activității, un monitor de ritm cardiac, detectarea căderilor și urmărirea somnului. Designul său este certificat IP68 pentru rezistența la apă de până la 50 metri. Galaxy Watch Active 2 este alimentat de o baterie de 247mAh sau 340mAh, în funcție de variantă, și are încărcare wireless. Smartwatch-ul poate măsura și electrocardiograma (ECG) și VO2 max.