Galaxy Watch la prima actualizare, îmbunătățiri în Samsung Health

1093

Samsung a prezentat mult așteptatul smartwatch Galaxy Watch alături de Galaxy Note 9 la New York, la începutul acestei luni. Cel mai recent smartwatch Samsung a ajuns în mai mult de 50 de piețe din întreaga lume dar, smartwatch-ul nu este încă disponibil în Statele Unite, acolo unde a fost lansat. Chiar înainte ca disponibilitatea regională să fie în creștere, compania face deja o actualizare la Galaxy Watch.

Prima actualizare Galaxy Watch nu este foarte mare, are o dimensiune de numai 33,04 MB și poartă versiunea de software R800XXU1BRH3 / R800OXA1BRH3. Cu această actualizare de software se face doar îmbunătățiri pentru Samsung Health și unele mici probleme de stabilitate dispozitivului. Probabil că o să vedem unele corecturi ale unor erori minore și nimic mai mult.

Noul ceas inteligent oferă o serie de caracteristici noi, pe lângă modificările subtile ale designului. Există un nou procesor, mai multă memorie RAM și o baterie mai mare comparativ cu predecesorul său.

Vorbind despre îmbunătățirile aduse de Samsung Health, smartwatch-ul Galaxy Watch are deja o mulțime de schimbări în comparație cu predecesorul său, Samsung Gear S3. Noul ceas inteligent Samsung adaugă un tracker de gestionare a stresului, capabil să detecteze automat niveluri ridicate de stres în rândul utilizatorilor. Ceasul oferă apoi exerciții de respirație pentru a scădea nivelul de stres al posesorului unui astfel de ceas. Există, de asemenea, un nou dispozitiv de urmărire a somnului care monitorizează toate nivelele de somn, inclusiv ciclurile REM, permițând utilizatorilor să își ajusteze corect ciclurile de dormit.

REM (Rapid Eye Movement) – mișcarea rapidă a ochilor. Fiecare persoană are pe parcursul unei nopți în care doarme, între 3-5 perioade de somn REM. Somnul REM, este faza somnului în care se produc cele mai numeroase și cele mai intense vise.

Aplicația Samsung Health de pe Galaxy Watch include, de asemenea, 21 de exerciții noi, ajungând la un total de 39. Din acestea, ceasul poate detecta automat șase dintre cele mai comune exerciții, făcându-le mai ușor de urmărit pentru utilizator.

Samsung se pregătește să lanseze Samsung Health 6.0 foarte curând. Este de așteptat să fie o actualizare majoră care aduce modificări substanțiale ale UI și funcționalității, inclusiv eliminarea unor servicii conectate. Nu putem decât să ne punem întrebarea dacă această actualizare a smartwach-ului Galaxy Watch este cumva legată de viitoarele modificări ale platformei Samsung Health.

SURSĂIotGadgets