Galaxy Xcover 5 a fost depistat pe site-ul de referință Geekbench

510
Galaxy Xcover 5 a fost depistat pe site de referinta Geekbench
Sursa Foto: via universmartphone.com

Samsung lucrează la un alt smartphone robust din gama Galaxy Xcover. Am scris despre Galaxy Xcover 5 în urmă cu aproximativ două luni, afirmând că va fi primul smartphone robust al companiei cu 5G. Acum, au fost găsite urme ale dispozitivului, iar versiunea procesorului și software-ului său a fost dezvăluită.

Un viitor smartphone al gigantului tehnologic sud-coreean cu numărul de model SM-G525F a fost găsit în baza de date Geekbench. Din postarea pe site-ul referință aflăm că acesta rulează Android 11 și are procesorul Exynos 850. De asemenea, Galaxy Xcover 5 va avea 4GB de memorie RAM. Dispozitivul a obținut 182 de puncte în testul single-core și 1.125 puncte în testul multi-core. Ne putem aștepta să ruleze și interfața One UI 3.x din cutie.

Samsung Galaxy Xcover 5 va avea conectivitate 4G

Mai presus de toate, Galaxy Xcover 5 va veni cu 4G. Inițial a fost vorba că va avea conectivitate 5G. Deocamdată, nu este sigur dacă există și o variantă 5G. Dacă există, ne putem aștepta să aibă numărul de model SM-G526B. Xcover 5 va fi urmașul lui Galaxy Xcover 4s, ultimul telefon lansat de Samsung din seria Galaxy Xcover.

Procesorul Samsung Exynos 850 a fost lansat la mijlocul anului 2020. Este un procesor octa-core de 8 nm, compus din opt procesoare Cortex-A55. Ca procesor grafic are GPU Mali-G52. Exynos 850 suportă afișaje Full HD+, memorie RAM LPDDR4X, o configurație dual-camera și înregistrare video Full HD 30fps. De asemenea, are LTE, GPS, Wi-Fi ac / b / g / n și Bluetooth 5.0. Samsung Galaxy M12 și Galaxy F12 vor fi dotate cu procesorul Samsung Exynos 850

MIL-STD-810G este un standard militar american. Este folosit pentru testarea echipamentelor și dispozitivelor militare de către United States Air Force, US Army și US Navy. Ultima versiune a acestui standard este MIL-STD-810H lansată 31 ianuarie 2019.

Aceste telefoane sunt destinate unei anumite utilizări comerciale și nu sunt chiar destinate unui consumator obișnuit. Specificațiile reflectă de fapt acest lucru. Sigur va fi certificat IP68 pentru rezistența la praf și apă, iar certificarea militară MIL-STD-810G va fi și ea la bord. Telefonul ar putea fi destinat persoanelor cu un stil de viață activ sau celor care lucrează în anumite domenii. Ar putea veni, de asemenea, cu o baterie înlocuibilă și suport pentru folosirea cu mănuși.

Nu se știe nimic altceva despre acest telefon în afară de parametrii menționați mai sus. Dar ne așteptăm să aflăm mai multe despre acesta înainte să devină oficial în viitorul apropiat. Ne putem aștepta ca Samsung să lanseze acest Galaxy Xcover 5 cândva anul acesta, conform Universmartphone.