Galaxy XCover 6 Pro și XCover 5 primesc actualizarea din octombrie 2023

253
Galaxy XCover 6 Pro si XCover 5 primesc actualizarea din octombrie 2023
Sursa foto: via samlover.com

Chiar dacă Google a anunțat că va lansat șapte ani de actualizări pentru Pixel 8 și Pixel 8 Pro, Samsung este greu de bătut în domeniul actualizărilor Android. Gigantul coreean este una dintre companiile de top foarte activă în lansarea de noi actualizări pentru dispozitivele sale. În prezent compania lansează actualizarea de securitate din octombrie 2023 pentru telefoanele și tabletele sale. Acum Samsung a lansat cea mai nouă actualizare pentru Galaxy XCover 6 Pro și XCover 5.

Noul patch de securitate pentru Galaxy XCover 6 Pro și XCover 5 a fost lansat în Statele Unite și Europa. Mai precis, varianta blocată în rețelele mobile a telefonului Samsung Galaxy XCover 6 Pro primește actualizarea cu numărul de versiune de firmware G736USQS7CWJ1 în SUA. În Europa, Galaxy XCover 6 Pro primește actualizarea cu versiunea de firmware G736BXXS5CWJ2, potrivit SamLover. Galaxy XCover 5 primește noua actualizare în Europa cu numărul de versiune de firmware G525FXXS9CWI1.

Actualizarea din octombrie 2023 lansată pentru Galaxy XCover 6 Pro și XCover 5

Actualizarea din octombrie 2023 este o actualizare standard de securitate și nu aduce nicio caracteristică nouă sau modificări semnificative pentru cele două dispozitive. Conform documentației oficiale, actualizarea din octombrie 2023 remediază peste 40 de probleme. 34 dintre acestea țin de Google, iar 12 sunt din partea Samsung. Acestea din urmă remediază vulnerabilități generale de securitate găsite în dispozitivele Galaxy.

Cel mai recent patch de securitate poate include și unele remedieri care îmbunătățesc performanța și stabilitatea generală a dispozitivelor. Deci, dacă aveți probleme cu dispozitivul dvs. legate de software, ar trebui să îl actualizați la cea mai recentă versiune. Recent Samsung a lansat și un model Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition în SUA. Telefonul Tactical Edition îndeplinește cerințele de securitate militară din SUA. Este protejat de Samsung Knox și Knox Dual Data at Rest (DualDAR). Aceste specificații îndeplinesc cerințele National Security Agency – NSA.

NSA este o agenție de informații a Department of Defense. Este responsabilă pentru monitorizarea, colectarea și prelucrarea la nivel mondial a informațiilor și datelor în scopuri de informații externe și interne și contrainformații.

Galaxy XCover 6 Pro este certificat IP68 și compatibil cu standardul militar american MIL-STD-810H. Astfel telefonul poate supraviețui căderilor de la o înălțime de până la 1,5 metri și poate funcționa eficient într-o gamă largă de temperaturi.

Samsung Galaxy XCover 5 este echipat cu diverse funcții pentru a face față sarcinilor și activităților solicitante și are certificările IP68 și MIL-STD-810G. Telefonul are un ecran de 5,3 inch (13,46 cm), procesorul Exynos 850 și 4GB RAM / 64GB stocare.

Dacă doriți să actualizați dispozitivul la cea mai recentă versiune, mergeți la Setări -> Actualizare software, apoi faceți clic pe opțiunea Descărcare și instalare. Telefonul va căuta apoi actualizările disponibile. Dacă este disponibilă o nouă actualizare, atunci atingeți butonul de descărcare.