Galaxy Xcover Pro primește patch-ul de securitate din iulie 2021

340
Galaxy Xcover Pro primeste patch de securitate din iulie 2021
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Xcover Pro este cel mai recent smartphone Samsung care primește actualizarea de securitate din iulie 2021. Samsung a început să lanseze patch-ul din iulie 2021 în ultima săptămână a lunii iunie, iar Galaxy S10 a fost primul dispozitiv care l-a primit. Apoi, actualizarea a fost extinsă la Galaxy S20, Galaxy S20 FE, Galaxy S21, Galaxy Note 10, Galaxy Note 20 și Galaxy A52.

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare cu patch-ul de securitate din iulie 2021 în Polonia. Aceasta vine cu versiunea de firmware G715FNXXS9CUG2, destinată telefonului Galaxy Xcover Pro. Actualizarea remediază aproape 20 de vulnerabilități legate de confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Ar putea aduce, de asemenea, o soluție pentru bug-ul Android Auto și unele îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Galaxy Xcover Pro primește actualizarea de securitate din iulie 2021

Samsung a lansat smartphone-ul robust Galaxy Xcover Pro în 2020 cu sistemul de operare Android 10 la bord. Apoi, telefonul a primit actualizarea la Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0 la începutul acestui an. Este un smartphone robust cu un rating IP68. Are un design în conformitate cu standardul militar american MIL-STD-810G pentru rezistență la căderi și șocuri.

Samsung Galaxy Xcover Pro are un ecran FHD+ cu diagonala de 6,3 inch. La interior este procesorul Samsung Exynos 9611 însoțit 4GB de RAM și 64GB stocare, extensibilă prin microSD până la 512GB. Telefonul are o baterie înlocuibilă de 4.050mAh cu încărcare rapidă de 15W. Ca senzori are accelerometru, senzor de proximitate, busolă și giroscop. Securitatea este asigurată de un senzor de amprente și recunoaștere facială. Vedeți pe I❤️Samsung câți senzori sunt într-un telefon și ce rol au!

Senzorul de proximitate detectează prezența obiectelor din apropiere și este amplasat lângă receptorul telefonului. Când plasați receptorul la ureche, senzorul știe că sunteți cel mai probabil într-un apel și ecranul trebuie oprit.

Actualizarea a fost lansată momentan în Polonia și se va extinde în zilele următoare în mai multe țări, conform SamMobile. Dacă sunteți un utilizator Galaxy Xcover Pro din Polonia, ar trebui să primiți în curând această nouă actualizare. De asemenea, puteți verifica manual actualizarea navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.