Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 primesc prima actualizare de securitate

330
Galaxy Z Flip 3 si Fold 3 primesc prima actualizare de securitate
Sursa Foto: SamMobile.com

După lansarea actualizării de securitate din septembrie 2021 pentru Galaxy Z Flip și Galaxy Z Flip 5G, Samsung a lansat-o și pentru Galaxy Z Flip 3. Tot acum și celălalt telefon pliabil recent lansat, Galaxy Z Fold 3, primește și el actualizarea de securitate din septembrie.

Ultima actualizare de securitate a companiei a fost lansată și pentru seriile Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy Note 20 și Galaxy S20 FE 5G. De asemenea, Samsung Galaxy S10 Lite, Galaxy A52 și Galaxy A72 au primit cea mai recentă actualizare de securitate.

Prima actualizare de securitate pentru Galaxy Z Flip 3 și Fold 3

Galaxy Z Flip 3 a început să primească noua actualizare software în Irlanda, conform SamMobile. Acesta vine cu versiunea de firmware F711BXXU2AUI1 și include patch-ul de securitate septembrie 2021. Samsung nu a detaliat încă ultimul său patch de securitate, cel mai probabil va da detalii despre acesta zilele următoare. Actualizarea Samsung ar putea conține remedieri pentru multiple vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Noua actualizare ar putea include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Galaxy Z Fold 3 primește prima actualizare de software în Australia. Actualizarea vine cu versiunea de firmware F926BXXU1AUHF și include patch-ul de securitate din septembrie 2021. Compania nu a dezvăluit ce vulnerabilități a remediat cu cel mai recent patch de securitate. Actualizarea ar putea include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Actualizarea de securitate pentru cele două modele pliabile s-ar putea extinde pe mai multe piețe în următoarele câteva zile.

Irlanda are capitala la Dublin și are 4,9 milioane de locuitori. În 2018, Irlanda a fost a doua cea mai bogată țară din Europa în ceea ce privește produsul intern brut pe cap de locuitor și a cincea cea mai bogată din lume.

Samsung a prezentat Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 în a doua săptămână din august 2021. Ambele telefoane rulează pe Android 11 și au interfața ceva mai specială Samsung One UI 3.1.1. Aceasta aduce printre altele îmbunătățiri legate de modul Flex și multitasking. Compania a promis să lanseze trei actualizări majore ale sistemului de operare Android la ultimele sale telefoane pliabile.

Dacă sunteți un utilizator Galaxy Z Flip 3 în Irlanda, și de Galaxy Z Fold 3 în Australia puteți verifica ultimul patch de securitate navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.